utorak, 2. siječnja 2018.

Želite privući neku osobu, obilje ili događaj u svoj život? Evo 6 načina kako to učiniti!

Zakon privlačenja jedan je od najmoćnijih zakona ovog Svemira. Radi na principu – slično privlači slično. To znači da privlačite u svoje stvarnosti iskustva, događaje i ljude koji su usklađeni s vašom energijom i vibracijama.                                                                          Svaka osoba i svako iskustvo koje dolazi u vaš život je učitelj na neki način kojeg ste privukli vašim trenutnim stanjem svijesti, piše Gostica.


Ako smatramo da je to istina, onda možemo aktivno promijeniti i našu energiju i naše vibracije kako bismo privukli drugačiji skup iskustava ili prilika u naše živote.
Kada podižemo svoju energiju i našu razinu svijesti, naša vanjska okolina odražava isto, a naša energija počinje privlačiti novi skup iskustava.
Budući da smo kokreatori naše sudbine, imamo i moć stvoriti i manifestirati događaje u našem životu. Mi možemo poslati naše zahtjeve u Svemir, gotovo kao da zaželimo želju za koju znamo da će se ispuniti.


Ako želite manifestirati ili stvoriti događaj u svom životu, bilo da želite privući novog ljubavnika, novac, novi posao ili jednostavno mirno rješenje situacije, evo kako to možete učiniti:                                                                                                                               

1.) Razvijte odnos s univerzumom

Ako ste početnik u radu sa Zakonom privlačnosti i unutarnjim djelovanjem Svemira, možda će biti korisno početi razvijati odnos, kako biste mogli prvo vidjeti kako Svemir djeluje.
Vrlo je dobro kad vam netko kaže da “slično privlači slično”, ali sve dok sami ne započnete proces, to može biti teško razumjeti.
Da biste počeli razvijati svoj odnos s Univerzumom, najprije morate vjerovati u njegovu moć i vidjeti čuda koja može stvoriti. Možda možete početi prvo s nečim manjim, na primjer možete tražiti od Svemira da vam da znak.

2.) Postavite svoju namjeru

Samo zato što tražite nešto, ne znači da ćete to primiti točno onako kako ste namjeravali. To je osobito istinito ako ono što tražite dolazi iz ega ili postoji otpor i blokade vezano za ono što tražite.
Prije nego što zatražite od Svemira ono što želite, prvo morate očistiti svoje srce i zaista se uskladiti s onim što vaše srce želi.


Nakon što ste postavili svoju namjeru i kad vam je postalo jasno što je to što želite, puno lakše ćete to i privući u vaš život.                                                                                       

3.) Vizualizirajte

S namjerom u svom srcu, zatvorite oči i počnite zamišljati primanje vaše namjere. Zamislite kako može izgledati, kakav je osjećaj i sve ostale neophodne detalje. Dopustite sebi da vas obuzmu osjećaji koje doživljavate. Doista osjetite sve emocije koje dolaze s vašim zahtjevom.
Što više osjećaja možete doživjeti, to će snažniji biti vaš zahtjev.

4.) Zahvalite i tražite

Kada se usidrite u tom osjećaju i u vašim emocijama vezano za to što želite, pravo je vrijeme da zatražite od Svemira da vam to i pošalje.


Počnite s “Hvala ti”, jer to vam omogućuje da tražite s namjerom, kao da je Svemir vaš zahtjev već primio.
Primjer: “Hvala Ti Svemire što si mi dao/doveo/otvorio …”                                                   

5.) Otpustite i budite otvoreni

Nakon što ste izrekli svoju želju, trebate otpustiti i predati svu kontrolu Univerzumu.
Ne možete upravljati s isporukom vaše želje. “Kako” – to je do Svemira, stoga predajte sve vezanosti za svoju želju i ostanite otvoreni prema tome kako će se vaša želja isporučiti.
Zapravo, što otvoreniji možete ostati, to će vam biti lakše prepoznati svemirsku čaroliju na djelu.                                                                                                                               

6.) Imajte vjere u Božanski izbor trenutka



Drugi zakon Svemira koji je ovdje važno razumjeti je Božanski vremenski raspored. Bez obzira što ste zatražili, pojavit će se kad bude savršeno vrijeme.
Morate imati povjerenja kad jednom pošaljete svoju želju u Svemir. Vjerujte da će vam biti isporučeno kad bude pravo vrijeme za to.
Nakon što pošaljete svoju želju, zadržite povjerenje u proces i zadržite jak emocionalni osjećaj u svom srcu. Uostalom, kada se radi o onom što želite, tu je manje bitan objekt ili osoba, bitniji je osjećaj koji imate.


izvor:Gostica/ Prevod i preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar