utorak, 2. siječnja 2018.

02.01. Pun je Mjesec u Raku, znaku u kojem vlada – Vrlo jak utjecaj, posebno za ove znakove!

Pun Mjesec u Raku, znaku u kojem on vlada ima jak utjecaj. Dobro je da nešto što ste radili u prethodna 2 tjedna sada i završite. Povoljno je i da privučete novac. Rituali za privlačenje novca su sada najjači i mogu donijeti dobre rezultate.           
                                                                                           Ovo su aspekti koji mogu donijeti jaka emotivna uzbuđenja, emotivne šokove, mogućnost pritiska, povrjeđivanja i konflikata. Posebno su moguće obiteljske svađe, koje mogu  kuluminirati, a negdje mogu završiti i tragično, ako dobro ne pokušavate kontrolirati emocije. Zato je sada dobro pokazati što veću samokontrolu. Obiteljsko nasilje je također moguće, odnosno može ga biti više nego uobičajeno. Pazite se ako ste rođeni u kardinalnim znakovima. Srećom, pa je Pun Mjesec u trigonu s Jupiterom u Škorpionu, te će neki biti pod zaštitom i dobro proći.

Emocije se razljevaju i mogu vas ponijeti.

Netko će pod utjecajem Punog Mjeseca plakati kao kiša. Bit će i onih koji će burno reagirati. Najviše oni koji imaju neku planetu u drugoj dekadi Raka, Jarca, Ovna i Vage. Vi ste ti koji će ovoga puta najviše osjetiti utjecaj Punog Mjeseca. Pažljivo i s alkoholom, jer pod njegovim utjecajem se lakše gubi kontrola kada je Pun Mjesec.
Pun Mjesec u Raku, znaku kojem on vlada ima jak utjecaj. Dobro je da nešto što ste radili u prethodna 2 tjedna i završite.                                                                                               Povoljno je i da privučete novac. Rituali za privlačenje novca su sada najači i mogu donijeti dobre rezultate.
Utjecaj Punog Mjeseca u Raku je dobar da se oslobodite i neke loše navike, da sebe negdje ograničite. Recimo da od danas krenete s odvikavanjem od pića. Kako je Mjesec u vodenom znaku, to bi moglo biti nešto što bi bilo vrlo dobro otpočeti. Također, ako želite smršaviti, ne čekajte da prođu praznici pa da prestanete. jesti slatko, nego krenite danas s tim.
Dobro je da danas i sutra manje budete aktivni, da čuvate fizičku energiju i budite umjereniji, da kasnije ne bi došlo do veće iscrpljenosti.

Pun Mjesec u Raku može pojačati i maštu, intuiciju također. To će na neke djelovati povoljno da pravilno postupe pod utjecajem intuicije.                                                              Promjenjivo raspoloženje će biti prisutno i ono može utjecati na vaše odnose s drugima. Ako budete u stanju njime vladati i oduprijeti se vraćanju u prošlost, bit će bolje.
Sutra 3.01. u 18:04 počinje 17. lunarni dan, koji će trajati do 4.01. do 19:17 i to je jedan od najboljih lunarnih dana, povoljan za ljubav, radost življenja, uživanja, zabavu. To je dan kada, ako se ne osjetite sretnim, ako nema radosti, upućuje da je potrebno da mijenjate puno toga kod vas samih i u vašem načinu života.
Mjesec će biti u praznom hodu, te nije povoljno vrijeme za nove početke, dok će 4.01. od 11-15 sati Mjesec biti u kvadratu s Marsom i Jupiterom u Škorpionu, te će biti emotivne prenaglašenosti, pretjerivanja u emocijama, impulzivnosti i jačih uzbuđenja, kod nekoga i ljutnje. Obazrivi budite, ne dozvolite da brzopleto reagirate i dozvolite da vas drugi lako naljute, ili povrijede. Što ste više mirni i trezveni to bolje. Ljubomorne scene i dramatizacije će biti više nego uobičajeno, ali ako vi ostanete mirni i ako ne podgrijavate vatru, sve može proći brže i bezbolnije.                                                                                                        U večernjim satima Mjesec će biti u trigonu s Merkurom u Strijelcu, te će se raspoloženje mijenjati na bolje. Dobro je vrijeme za zabave, izlaske, putovanja, proslavu. S lakoćom ćete moći razmijeniti osjećaje i misli s drugima, a sve će to pratiti više entuzijazma i optimizma, posebno jer je i Mars u konjukciji s Jupiterom u Škorpionu.

Venera u konjukciji sa Suncem u Jarcu donosi ovih dana mnogima više uživanja u čulninim stvarima, kao i više zabave, dobrog raspoloženja, posvećenosti drugima, ali i poklanjanja, darivanja.
Svetlana Milenković-Filipović/izvor i preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar