srijeda, 10. svibnja 2017.

U ponoć gledajte u najposebniji Puni Mjesec, događa se 1-2 puta u životu čovjeka: Otpočinje period najvećeg obilja!


Dolazi poseban “mjesec obilja”, koji otpočinje punim Mjesecom u noći sa srijede na četvrtak, 10. i 11.5.2017. Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka. Neposredno prije ponoći, 10.5.2017. (točnije u 23:41 – 23:43, odnosno nešto prije toga) obavezno potražite pun Mjesec na nebu. Provesti dvadesetak minuta gledajući “Mjesec obilja” (čak i ako bude oblačno, usmjerite pogled prema dijelu neba gdje se nalazi Mjesec) smatra se dobrom pripremom za stvaranje obilja u svom životu.

Kombinacija koja će se dogoditi u ponoć, na prijelazu između 10. i 11.5.2017., mogla bi se prema jyotishu nazvati “maha dhanu jogom”. Dhanu joga je kombinacija za bogatstvo (ova pripada području muhurte ili izborne astrologije), a maha znači veliko, super, mega.

Idemo redom.
Prvo, tražimo puni Mjesec u zviježđu (nakšatri) Svati. Svati je područje neba oko zvijezde Arcturus u Vagi (gledano sa Zemlje). Simbol tog zviježđa je “klica”, dakle novi život, novi početak. S obzirom na to da je Sunce svakog proljeća na suprotnoj strani neba, a Mjesec ionako napravi cijeli krug za mjesec dana, svakog proljeća otvara se mogućnost za pun Mjesec u Svati nakšatri. U praksi se to ne događa baš svake godine, ali je ipak vrlo često. Osviješteni vrtlari i poljoprivrednici već odavno znaju da je sadnja u vrijeme punog Mjeseca u Svati nakšatri jamstvo za dobar urod.
U redu, dakle, puni Mjesec 10.5.2017. je u Svati nakšatri.* Ali, što s tim, kad se to događa gotovo svake godine?
Pa, sljedeći sastojak superkombinacije koja nam slijedi je točan stupanj punog mjeseca usred noći, to jest oko ponoći. Naravno, i to se događa 10.5.2017., ali pazite: ne u svim dijelovima svijeta! Primjerice, pomaknite se samo malo na zapad ili istok, recimo u Lisabon ili Atenu, i megakombinacija za obilje nije aktivna. Aktivna je tu, iznad naših glava. Zvuči dobro, zar ne? Ove godine, to je dobar razlog za život baš ovdje, a ne negdje drugdje.
U trenutku kad sam vidio tu kombinaciju nisam znao koliko se često ona javlja. Tek sam se kasnije pozabavio izračunima i utvrdio da tako nečega još nije bilo u ovom stoljeću. Pogledao sam unatrag sve do 1999. i nisam je našao. Najbliže tome bili smo 2000. i 2004., ali opet, nije to bilo baš to. Dalje unatrag nisam gledao.
Zatim sam pogledao unaprijed. Prva sljedeća godina koja otprilike tome odgovara je 2028. Te godine, 8. svibnja, pun Mjesec će biti u Svati nakšatri blizu ponoći.
Ali!
Postoje i drugi uvjeti za mega jogu za obilje. Jedan od njih je da uz Sunce i Mjesec ne smije biti drugih planeta u istom području neba (osim Merkura ili Venere, koji su uvijek blizu Sunca). 2028. godine u smjeru Sunca bit će Mars i Saturn, što se smatra aflikcijom i nepovoljno je.
Znači, čak i ako čekate jedanaest godina, nećete dočekati takvu situaciju jer, naravno, ove godine nema nikakvog nepovoljnog dodatka. Nebo oko Sunca i Mjeseca je čisto (uz Sunce je Merkur, ali to je u redu).                                                                                                    


Ali! Ima još.
Ako se uz puni Mjesec u Svati nakšatri, bez smetnji sa strane, dogodi da je u tom trenutku Venera egzaltirana (posebno darežljiva i dobro raspoložena), onda se velika kombinacija za obilje pretvara u kozmičku, mega, super turbo kombinaciju za obilje!
Pogađate već – upravo to je situacija oko 10.5. 2017. godine, točno nad našim glavama.
Unaprijed sam išao do 2031. i nisam pronašao takvu kombinaciju. Ako izuzmemo 2028., kad smo blizu, ali opet prilično daleko od ovako krasne situacije, sa sigurnošću mogu ustvrditi da barem 18 godina unatrag, i barem 14 godina unaprijed, ovakve prilike nema. Javlja li se ona uopće u neko dogledno vrijeme, ne znam, nisam za sada imao vremena to provjeravati. Ali, već je i ovo dovoljno da shvatimo da se radi o nečem vrlo, vrlo posebnom.

Zemlja pleše. Mjesec pleše. Cijeli svemir pleše u ritmovima raznolikim i neobičnim poput života samog.

Život je ritam – nemojte ga izgubiti.
Koliko ste puta poželjeli živjeti s malo manje materijalnih briga?
Koliko ste puta pomislili kako bi bilo lijepo imati više novaca, živjeti u malo većem obilju?
U duhovnosti, često ćete čuti kako su materijalne stvari nevažne, čak štetne ili “prljave”.
Vrijeme je da se riješite ne samo tog nepotrebnog i lažnog tereta pogrešnih uvjerenja, već i da napravite stvarni iskorak prema stvaranju obilja u svom životu.

Sada imate priliku, vrlo rijetku priliku koja vam je ponuđena od strane svemira samog.
Dolazi poseban “mjesec obilja”, koji otpočinje punim Mjesecom u noći sa srijede na četvrtak, 10. i 11.5.2017.
Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka.                                                                                    

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da vam je Cjelina pripremila iznenađenje u obliku otvorenih vrata i pružila mogućnost ostvarenja vaših novčanih, stambenih, poslovnih i svakih drugih materijalnih želja.
Vaša prilika je tu.
S obzirom na to da se radi o toliko rijetkom događaju, sigurno ćete je željeti iskoristiti.
I, naravno, zanima vas kako.

ŠTO UČINITI KAD S NEBA PADAJU DRAGULJI?

1. Već vas je ova informacija djelomično pripremila. Ako imate bilo kakve poslovne planove, investicije, zamisli koje bi trebale povećati količinu obilja u vašem životu, to je dobro vrijeme za njih. Što bliže 10.5. to bolje, a “mjesec obilja” traje do 8.6.2017. (Naravno, pri tom koristite zdrav razum i sve druge parametre isplativosti investicije – kozmički ritam obilja nije sam po sebi jamstvo uspjeha.)
2. Neposredno prije ponoći, 10.5.2017. (točnije u 23:41 – 23:43, odnosno nešto prije toga) obavezno potražite pun Mjesec na nebu. Provesti dvadesetak minuta gledajući “Mjesec obilja” (čak i ako bude oblačno, usmjerite pogled prema dijelu neba gdje se nalazi Mjesec) smatra se dobrom pripremom za stvaranje obilja u svom životu.
3. Pripremite se na unutarnjoj razini, uklanjajući prepreke na razini misli, osjećaja i karmičkih obrazaca. Kozmički ritam vidi se izvana, ali se ples UVIJEK ODVIJA IZNUTRA.
Radionica KOZMIČKI RITAM OBILJA održat će se u Novom Vinodolskom, u resortu Novi,
od 11.5. do 14.5.2017. (početak s večerom u četvrtak, završetak s ručkom u nedjelju).
Zatražite konkretne informacije o smještaju, cijenama i ostalim detaljima na adriankezele.com.

Adrian P. Kezele
izvor:adriankezele.com/prenosi i preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar