subota, 20. svibnja 2017.

Arhanđeo Metatron: Pronađi sigurno mjesto...

Dok crno more pjeni i valja vašu malu lađu, vrtlog emocija, strah izmiješan s neizvjesnošću muti pogled i lako je izgubiti svjetlost svjetionika na horizontu. Ova godina nikome nije laka i još će neko vrijeme, kako se bliži kraju, ljuljati to crno more života.

Mijenja se lice vašega svijeta, mijenja se jer mora.  Viša je sila, velik kotač, zahvatio sve: i ljude, i stvari, i mjesta, i vrijeme. Budni su se na vrijeme uhvatili čvrsto i čekaju zaustavljanje vrtloga, sneni su dopustili da ih kotač zahvati sam i prebaci kamo želi.                                      Sada, na kraju ljeta 2016., prema divnim bojama jeseni, vrijeme je da počnete graditi sigurno mjesto u sebi. Ovo je najbolji savjet i najljepši dar koji vam nebo može dati. Sigurno mjesto u duši zapravo je zamišljeno mjesto koje je prožeto ljubavlju i svjetlom. Kad se sve oko vas krene rušiti i ljuljati, kad vas napadnu, kad se osjećate uplašeno, nevoljeno, tužno i napušteno, uđite u ono vrijeme i mjesto koje ste pohranili u sebi i u kojem je netko čija vas ljubav podiže u trenu. Mnogi ovo sigurno mjesto nalaze u svojoj vjeri. Neki drugi u osvješćivanju sve ljubavi koja im je na raspolaganju u životu.
.

Prizivanjem duše koja vas voli do te mjere da vam u trenu promjeni energiju k boljoj, višoj vibraciji, to je zapravo ulazak na sigurno mjesto. Pronađite to mjesto, ono će u turbulencijama koje još slijede biti najbolji štit od tmine.
 .

Nema komentara:

Objavi komentar