srijeda, 15. ožujka 2017.

“Osjećam da nisam dobro…” – 5 INSTINKTA koja NIKADA ne bi trebali zanemariti...

Jako je korisno čitati knjige o Zakonu privlačnosti koje su napisali stručnjaci, prakticirati tehnike i proučavati uzbudljivu znanost koja stoji iza manifestacije.
Međutim, ako ne odskočite iz ovog vrlo kognitivnog pristupa, riskirate uključiti um, bez da angažirate srce.

Konkretno, apsolutno je potrebno uskladiti se s intuicijom – sposobnošću koja proizvodi instinkte i osjećaje iz trbuha, ako želite primijetiti znakove iz svemira. U stvari, vaša intuicija je korisna i izvan rada sa Zakonom privlačnosti, piše The law of attraction.
Razmotrite ovih pet osjećaja koje nikada ne biste trebali zanemariti – zapitajte se kad ste ih osjetili, kakvo je to iskustvo bilo i kako možete učinkovitije iskoristiti te osjećaje.
1. Osjećaj da niste dobro
Svi smo nekad osjetili taj osjećaj koji nam govori kako nešto nije u redu u našem tijelu, ali mnogi od nas samo ga se otarase prije nego što uopće razmisle odakle taj osjećaj dolazi.
Kad zanemarimo ovaj osjećaj, korisno je učiniti nešto dok stvari nisu postale još gore – ovo može spriječiti pojavu mnogo ozbiljnijih problema.
Možda ćete primijetiti bol u određenom mjestu, promjenu osjeta ili samo dosadni osjećaj neravnoteže. Vaše tijelo zna daleko više nego što mislite, stoga dogovorite sastanak sa svojim liječnikom i provjerite svoje stanje.
Međutim, također je važno zapamtiti da neugodni osjećaji u tijelu mogu proizaći iz psiholoških problema – a mogu čak i ukazivati na određene stvari, ovisno o lokaciji neugodnosti.
I ne govore samo fizičke ili mentalne neugodnosti da nešto nije u redu s tijelom. Pokušajte primijetiti kako se vaše tijelo osjeća kad ste na određenim mjestima ili s određenim ljudima. Ako se osjećate iscrpljeni, odjednom osjećate laganu bol ili čak i mučninu u društvu neke osobe, to bi mogao biti znak iz svemira da ta osoba ima potencijal da blokira svoju sposobnost manifestacije.
2. Osjećaj opasnosti
Iznenadni osjećaj opasnosti često vas može pogoditi iz vedra neba, kad ste na putu za posao, kada susretnete nepoznatu osobu u trgovini ili šećete na jarko osvijetljenom mjestu koje nije očito opasno za vašu sigurnost.

Bez obzira na to kada se javlja osjećaj da ste u opasnosti, to je ozbiljna stvar, stoga pokušajte promijeniti svoju situaciju.                                                                                  Imajte na umu da su veliki dijelovi vašeg mozga posvećeni podsvjesnim i nesvjesnim procesima koji nisu lako dostupni vašem svjesnom umu, tako da možete pokupiti sve vrste suptilnih znakova, bez  da to čak i znate.
Primitivni dijelovi našeg mozga su nevjerojatno vješti u primjećivanju stvari koje su prijetnja našoj sigurnosti – slušanje tih signala u najgorem slučaju će vas uznemiravati, a u najboljem slučaju moglo bi vam spasiti život.
3. Privučeni ste s nekom osobom
Postoji nekoliko pozitivnih instinkata vezano za druge ljude koji uvijek zaslužuju pažnju. Jedan od njih je poriv da pomognete nekome, čak i ako ne možete vidjeti konkretan razlog zašto je toj osobi  potrebna pomoć, možete primjećivati ​​govor tijela ili druge pokazatelje energije koji ukazuju  na nevolju.
Ako upitate nekoga možete li mu pomoći na neki način, to je gesta koja vas ništa ne košta, a može napraviti veliku promjenu za tog pojedinca.
U drugim slučajevima, možda ćete samo automatski osjećati da netko može omogućiti ostvarenje vaših najvećih snova ili ciljeva. Ta osoba može vam pomoći na putu do uspjeha u karijeri, biti potencijalni romantičan partner ili jednostavno ima informacije koje će vas odvesti do iznenađujućih novih mogućnosti.

Ako postoji takav osjećaj u vašem trbuhu koji vam govori da trebate razgovarati s nekim, učinite to i promatrajte gdje vas to vodi.                                                                                4. Uzbuđenje zbog prilike
Svi smo primili puno poruka o tome što smo u stanju postići, a mnogi od nas padaju u zamku očekivanja drugih ljudi.
Rad sa Zakonom privlačnosti uključuje pronalaženje i svladavanje ograničavajuća uvjerenja, a možete pomoći sami sebi tako što ćete povećati  osjećaj strasti ili uzbuđenja koji izvire iz vas.
Obratite pažnju kada se to događa i dopustite sebi da u potpunosti surađujete s vašim mislima i osjećajima. Ukoliko nova prilika pobuđuje osjećaj inspiracije, prihvatite je!
Nije bitno uklapa li se ova stvar s unaprijed zamišljenim idejama ili ide protiv “zdravog razuma” – nešto vas vuče u tom smjeru i vjerojatno nećete požaliti što pratite ovaj poriv.
5. Osjećaj ispravnosti
Ne odbacujte nagon da je nešto ispravno za vas, bez obzira koliko čudno ili iznenadno (ili zastrašujuće!) to bilo.  Mnoge od najinspirativnijih priča o ljubavi i uspjehu počinju s jednim trenutkom i osjećajem ispravnosti koji je mogao biti zanemaren.

Vaše srce zna što je dobro za vas i uputit će vas u pravom smjeru prije nego što vaš mozak uopće ima priliku procesuirati logičnu informaciju koja se prezentira. Kako budete povećavali i širili svoje manifestacijske vještine, postat ćete sve više sigurni u pouzdanost moćne intuicije i vaša intuicija će postati jača.                                                                                 izvor:The law of attraction/preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar