utorak, 23. siječnja 2018.

Venera u Vodenjaku i Mars u Škorpionu: Strast i ljubomora – 5 znakova pod najvećim utjecajem!

VENERA, simbol ljubavi i novca, 18. 01., ušla je u znak Vodenjaka koji simbolizira kontakte sa strancima, javnost i neočekivane situacije. Iako ovaj planet jednom godišnje prelazi preko 11. zodijačkog znaka, svaki put obrazuje drugačije aspekte s tranzitnim planetima, tako da ono što vam se prošle godine događalo na emotivnom planu se ne mora obavezno ponoviti i ove godine.                                                                                                             Inače, ovakva pozicija Venere najavljuje bogatiji emotivni život, što se odnosi na sve znakove, možda nešto više na zračne i vatrene, jer će Venera obrazovati harmonične aspekte s njihovim Suncem.


Oni donose omiljenost i popularnost u društvu, naročito suprotnog spola, što će najviše primijetiti Vodenjaci, Vage, Blizanci, Ovnovi, Lavovi i Strijelci.
Ovi znakovi će se proljepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače, vjerovatno će obnoviti i garderobu, jer Venera ne utječe samo na naša osjećanja, već i na naš fizički izgled, zavodljivost i društvenost.
Ako ste rođeni u nekom od tih znakova, vjerovatno ćete od mnogih u vašoj okolini često čuti: “Što se to s tobom događa? Izgledaš k’o avion, mora da si se zaljubio (zaljubila)!”
Ulaskom u Vodenjaka, Venera je 18. i 19. 01. obrazovala kvadrat s Uranom u Ovnu, što je najavilo nagla razdvajanja od partnera, zbog više sile, najčešće zato što netko od njih mora na put ili zato što se bavi poslom zbog kojeg često putuje.


Pošto Venera simbolizira i novac, ovaj aspekt upozorava da su mogući neplanirani izdaci, kao i nepotrebni troškovi, zbog čega bi trebalo odložiti podizanje kredita ili neke druge financijske transakcije.                                                                                                               Astrološka kuća i znak u kojem je vaša Venera, pokazuju gdje vas čeka ljubav, odnosno, gdje možete sresti nekoga tko će vam se svidjeti i s kim ćete poželjeti nešto više od običnog flerta.
U muškom horoskopu, opisuje njegov tip žene, a u ženskom kakav je muškarac može privući. Također, Venera je simbol uživanja pa utječe i na apetit, upravlja osjetilom okusa, grlom i krajnicima, štitnom žlijezdom, jajnicima, hormonima, dojkama i venama.
Ono što upada u oči je pozicija drugog ljubavnog planeta, Marsa, simbola akcije i strasti koji tranzitira preko posljednjih stupnjeva Škorpiona, zbog čega obrazuje harmoničan aspekt s Venerom, ali neharmoničan s fiksnom zvijezdom Algol.
To znači da se može očekivati više ljubomornih scena, izazvanih partnerovom posesivnošću i sumnjičavošću, strastvenih susreta, ali i naglih raskida i obnova veza.
Sve ovo je još više naglašeno, zbog toga što je Mars još uvijek u konjunkciji s Jupiterom, planetom ekspanzije, koji sve uvećava, tako da bi bilo mudrije izbjeći neke neugodne situacije, nego im ići u susret.
Na to, također, upozorava i neharmoničan aspekt između Jupitera i Urana, koja “umije” da vam iznenada napuni, ali i isprazni džepove.


Svijetla točka je što Mars, oko 21.01. obrazuje trigon s Neptunom i Mjesecom u Ribama, što odgovara svima koji posluju sa strancima, naročito iz prekooceanskih zemalja.


Također, ovaj aspekt utječe na inspiraciju i potiče maštu, zbog čega umjetnike očekuje uspjeh na profesionalnom i financijskom planu, pa mogu očekivati ponude iz inozemstva i pozive za gostovanja, naročito ako se bave plesom, glazbom, slikarstvom.
Sportaši će također biti uspješni, budući da je Mars (snaga, izdržljivost, kondicija) u Škorpionu (moć, novac) pod utjecajima Jupitera (slava), Venere (omiljenost) i Neptuna (podsvijest, mediji).
Sretno!


Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs/prenosi i preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar