petak, 5. siječnja 2018.

Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, puno obaveza za Rakove!

OVAN


Ovnovima 2018. godina počinje vrlo užurbano, pa bi bilo dobro da iskoriste sve svoje veze i prijatelje koji im sada mogu biti pomoć i podrška na poslovnom planu. Iako su inače individualci, važno je da shvate da se u toku siječnja slobodno mogu osloniti na druge, jer će im baš u ovom periodu dobro doći pomoć prijatelja. To se posebno odnosi na one Ovnove koji imaju dileme po pitanju novih poslovnih odluka. Za početak novog posla ili novih planova dobro je da čekaju kraj mjeseca. Vjerovatno će doći i do nekog vida posuđivanja novca, a za neki veći priljev novca neka čekaju veljaču. Čuvajte se sukoba sa nadređenima.
Ljubav je Ovnovima vrlo negativno postavljena, jer im je aktualno obnavljanje nekog sukoba ili pak ljubomora i potreba za raščišćavanjem odnosa, koju partner najviše forsira. Svakako ovo nije vrijeme za prekide i razilaženja već je potrebno dopustiti suprotnoj strani da dominira i pokaže svoje pravo lice. Ovo se više odnosi na zauzete Ovnove, dok će oni slobodni imati susret s osobom koju poznaju od ranije.
Zdravstveno stanje je pod uticajem prehlada, koje su u ovo vrijeme više moguće.
Poruka za Ovnove: “Ne rješavajte ništa na silu!”


Sretan datum/broj za Ovnove je 2.
BIK
Za posao je ovo Bikovima idealan period da riješe neko pitanje na način da poslušaju savjet drugih ili će pak svoje poslovne zamisli započeti u suradnji s još jednom osobom. To može biti i partnerski odnos s osobom koja će im ujedno dati i materijalnu podršku. Siječanj je mjesec koji Bikovima donosi suradnju s ljudima, pa bi bilo dobro da taj utjecaj iskoriste. Neki mogu očekivati neki vid poslovnog napredovanja ili povećanje plaće.
Za ljubav Bikovi trebaju malo pričekati, te ne donositi nagle odluke. Iako će prilike s partnerom imati baš takvog tipa, nagle i pod utjecajem snažnih emocija. Neka Bikovi dobro promisle o svakoj svojoj riječi i svakom potezu, jer će emotivno reagirati, a što nije povoljno za njih u ovom periodu. Savjetuje im se da se sjete da svaki razgovor može dovesti do rješenja, te da je dobro za njih da više razgovaraju.
Zdravstveno stanje je stabilno, no povećana je želja za hranom.
Poruka za Bikove: “Budite dosljedni sebi!”
Sretan datum/broj za Bikove je 4.


BLIZANCI
Kad su u pitanju Blizanci, oni sada konačno mogu odahnuti, jer se Saturn nalazi u znaku Jarca, pa s njima više ne stvara opozicije odnosno ne stoji im na putu. Ovo im puno znači po pitanju posla, posebno Blizancima koji često putuju ili surađuju s inozemstvom. Za neke pripadnike ovog znaka otvaraju se sada poslovni putevi van zemlje, a moguće je da će dobiti i ponudu za novi posao koji im donosi više para i, naravno, više satisfakcije.
Ljubav je sada Blizancima u drugom planu, jer će im se pokrenuti poslovni i financijski plan i sve ono što im je dosad bilo blokirano. To im zapravo ne donosi ništa loše po pitanju emocija, ali će se sada Blizanci najviše okrenuti sebi i zahtijevat će više vremena za sebe i neka svoja zadovoljstva. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu imati susret sa zanimljivom osobom preko posla ili prijatelja.
Zdravlje je pod utjecajem virusa, pa je potrebno pojačati imunitet.
Poruka za Blizance: “Idealan mjesec za nove poslovne prilike!”
Sretan datum/broj za Blizance je 6.
RAK


Za ove emotivce slijedi period koji donosi puno obaveza. Mnogo će posla sada morati da odrađuju na silu ili pod presijom. Zato je važno da na vrijeme sve završe, te ne ostave posao za sutradan ili naredni period. Mnogo novina na poslovnom planu imat će od 15. siječnja nadalje. Stabilnost u financijama bit će bolja krajem mjeseca.
Ljubav je pod utijeajem aspekata prošlosti, ali i potrebe da se nadovežu na neki razgovor od prošle godine. Zauzeti Rakovi će izbjegavati razgovore i sukobe, dok će se slobodni baviti drugima oko sebe na drugačiji način, a možda će dobiti i ponudu za neki put.
Zdravstveno stanje je vrlo nestabilno. Pojačati imunitet i voditi računa o probavnom sistemu.
Poruka za Rakove: “Pokušajte meditirati!”
Sretan datum/broj za Rakove je 8.
LAV
Početkom godine Lavovima se pokreće nešto jako bitno na planu posla, ali do kraja mjeseca će morati da sami sebe ubrzaju kako bi završili nešto što im se nameće kao dobar početak. Morat će i da sada dobro promisle čime će se baviti tokom ove godine. Od nekih odluka koje će donijeti u siječnju ovisi im poslovna strana u narednom periodu. Savjet je Lavovima da se manje svađaju s ljudima u svojoj okolini, posebno s onima s kojima se generalno dobro slažu. Posao i pare će im ići zajedno, pa mogu računati na neki dodatni izvor prihoda.


Ljubav je Lavovima u sijačnju u drugom planu, jer će biti usmjereni na sebe i društveni život. Zauzeti Lavovi mogu donijeti stabilne odluke na prijedlog partnera, kroz razgovore konstruktivnog tipa, dok će slobodni Lavovi sada moći donijeti nove odluke u vezi osobe koja im se već dugo sviđa. Savjet za sve Lavove je da krajem mjeseca budu oprezni u donošenju emotivnih odluka.
Zdravlje se stabilizira.
Poruka za Lavove: “Budite okrenuti sebi!”
Sretan datum/broj za Lavove je 1.
DJEVICA
Za sve Djevice siječanj je vrlo pozitivan mjesec kada se mogu aktivirati po pitanju dva posla ili dva izvora prihoda. Njima će to vrlo pogodovati, imat će osjećaj da vrijede i da je to pravac kojim trebaju ići dalje, počevši od nove godine. Novčana strana im je, također, pozitivno usmjerena. Imat će podršku da odrade sve što zamisle, a pomoć stiže od ženske osobe.
Ljubavna strana je Djevicama pod utjecajem želje da zadovolje drugu stranu, a što im neće teško pasti, jer oni su znak koji voli udovoljavati drugima. Ovo je dobra mogućnost koju mogu iskoristiti slobodne Djevice kako bi ostavile dobar utisak na osobu koju su skoro upoznali. Do kraja mjeseca im je moguć početak veze ili jako dobre komunikacije.


Zdravlje je dobro, no provjerite tlak i štitnu žlijezdu.
Poruka za Djevice: “Opustite se maksimalno!”
Sretan datum/broj za Djevice je 9.
VAGA
Za pripadnike znaka Vage ovaj mjesec donosi puno napetosti i potrebe da se rješavaju stvari po pitanju posla i novca koje su ostale neriješene. I imat će mogućnosti da završe sve potrebno do kraja mjeseca, ali samo uz podršku drugih ljudi. Važno je za Vage da ne rasipaju energiju na sve strane.
Ljubav je Vagama sada vrlo stabilna, mada su mogući izljevi ljubomore, kao i potreba da dominiraju, a što nije svojstveno Vagama. Savjet je svim Vagama da smanje doživljaj i pokušaju biti više realne, te sklone da saslušati drugu stranu do kraja. Slobodne Vage mogu doživjeti udvaranje od strane osobe u znaku Jarca.
Zdravstveno stanje je stabilno, ali se savjetuje malo više odmaranja.
Poruka za Vage: “Sačuvajte sebe od razočarenja!”
Sretan datum/broj za Vage je 13.
ŠKORPION


Ovaj je period za Škorpione vrlo dobar, i poslovno i materijalno. Savjetuje im se da sada naprave dobre planove i ciljeve, te ih postave tokom siječnja, pa će im se nadalje sve odvijati puno lakše. A kada su u pitanju odnosi sa suradnicima, moguće je da s njima ostvare dobre dogovore, a koji mogu da biti jako djelotvorni po pitanju daljnje poslovne suradnje i napredovanja.                                                                                                      Ljubav je Škorpionima na udaru, odnosno proradit će im strasti i emotivnost. Svi će Škorpioni pokušati nešto novo pokrenuti u svom emotivnom životu, a što baš nije svojstveno njima. No, bit će u dobrom raspoloženju što će emotivno prenijeti i na partnera.
Zdravstveno stanje je stabilno, bez promjena.
Poruka za Škorpione: “Budite dosljedni sebi!”
Sretan datum/broj za Škorpione je broj 5.
STRIJELAC
Posao i novac su vrlo bitni za Strijelce u ovom periodu samo što će to početi da forsirati tek krajem mjeseca, jer će se tek tada moći kvalitetno svemu tome posvetiti. Početak siječnja za njih je period kada će se samo odmarati i biti okrenuti samo sebi. Čak i društveni život sada ih neće puno interesirati.                                                                                          Kada je u pitanju ljubav, bitno je da Strijelci shvate što je za njih bitno, te da ne čine ustupke i kompromise radi drugih. Slobodni Strijelci mogu imati prilike da se upoznaju s nekom zanimljivom osobom, dok je za one u braku sada dobro da otputuju i budu negdje sami.
Zdravstveno stanje je kritično kada je u pitanju imunitet.
Poruka za Strijelce: “Pokušajte brinuti samo o sebi!”
Sretan datum/broj za Strijelce je 11.
JARAC
Siječanj je mjesec Jarca, te sada imaju mogućnosti biti aktivni na svim poljima. No, sve to ovisi o njihovoj dobroj volji i o tome koliko će se zapravo htjeti pokrenuti, jer će se sada željeti odmarati i to puno više nego što je uobičajeno za njih koji su poznati kao radoholičari. Kada je u pitanju novac, sada im stiže i bit će ga više nego što sami Jarci to očekuju.


Kada je u pitanju emotivna strana, slobodni Jarci se mogu okrenuti prošlosti i obnoviti neku vezu od prije, dok se kod zauzetih također aktivira neka osoba iz prošlosti, pa je moguće da će se njome baviti puno više nego što je potrebno.
Na zdravstvenom planu moguć je oslabljen vid ili glavobolje.
Glavna poruka za Jarce: “Posao stavite na prvo mjesto!”
Sretan datum/broj za Jarce je 15.
VODENJAK
Vodenjaci će po pitanju posla biti u stagnaciji, ali to neće biti strašno. Trudit će raditi najbolje što mogu, ali osjećat će veliki umor i pritisak koji će značiti da moraju usporiti i manje raditi u narednih godinu dana. Važno je zato da sada u siječnju naprave dobar poslovni plan za dalje. Novac je u drugom planu, i zasad nemaju povećanja prihoda.


Ljubav je jako pozitivno postavljena za Vodenjake, pa bi bilo dobro da se potrude oko svega u vezi, te da budu pozitivno raspoloženi prema partneru. Slobodni Vodenjaci mogu imati jako lijep susret krajem mjeseca.
Zdravlje je stabilno.
Glavna poruka za Vodenjake: “Okrenite se drugima!”
Sretan datum/broj za Vodenjake je 31.
RIBE
Posao je Ribama dobro postavljen u siječnju, kao i donošenje stabilnih odluka koje će na kraju uroditi plodom. No, trebalo bi da se Ribe sada malo više okrenu sebi i svojim problemima koje moraju rješavati, posebno onima u vezi novca i obitelji, jer im se novac vraća upravo kroz porodične odnose ili nekog člana obitelji.
Ljubavni plan je Ribama podređen stabilnosti, što je također jako bitno za njihovu emotivnu stranu. Slobodne Ribe će moći uploviti u neku lijepu komunikaciju, dok će zauzete imati potrebu da se stabiliziraju, te da kroz partnerski odnos ostvare neke svoje planove.
Zdravstveno stanje je nestabilno, moguće loše spavanje.
Glavna poruka za Ribe: “Radite na samopoštovanju!”
Sretan datum/broj za Ribe je 12.


Nena Janković / astroportal.in/prenosi i preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar