četvrtak, 11. siječnja 2018.

Formula koja podiže vibraciju na vibraciju rješenja

Svi smo mi kreatori svoje stvarnosti, nekad svjesni, nekad nesvjesni.


Svojim mislima odašiljemo želje na koje Svemir odgovara. Naša fizička tijela, misli i osjećaji su odgovorni za naše kreacije, no osim toga u našem postojanju i u procesu kreiranja prati nas naš osobni svemir koji nam pomaže u kreiranju.
U procesu kreiranja, mi vidimo kockicu ispred sebe, sadašnjost,  a naš osobni Svemir vidi širu sliku.
Njegov zadatak je da onog trenutka kada smo odaslali želju, odredi najkraći put koji moramo preći do kreacije i počne nas voditi tim putem.
On za nas želi bezuvjetno dobro, a s nama komunicira cijelim putem na način koji mu je moguć. Simbole koje on šalje zovu se inicijacije a pojam inicijacije objasnit ću u nastavku.

Proces kreiranja i komunikacije

Onda kada nismo usklađeni sa svojom željom , znači da imamo neka ograničavajuća uvjerenja koja našu vibraciju drže na vibraciji problema umjesto na vibraciji rješenja.


Zato je Svemirov zadatak da nas povede putem koji je naš put, kojim ćemo doći do svoje vibracije rješenja. Naša vibracija rješenja je ona kojom ćemo najjednostavnije doći do svog rješenja koristeći sposobnosti koje imamo i uvjerenja koja su pozitivna.
U nama je puno i onih pozitivnih uvjerenja, no naš put do rješenja uvijek je otežan onda kada um konstruira rješenje koje misli da je potrebno da se dogodi u realitetu, umjesto onog koje je njegovo izvorno, odnosno, moguće.
Svemir zna da mi možemo doći do svog rješenja i vidi put kojim trebamo ići kako bi jednostavno došli do tog rješenja, i zato je njegov zadatak komunikacija sa nama kako bi nas usmjerio na taj put.
Svemir s nama u tu svrhu komunicira simbolima koje mi za sad ne znamo najbolje razumijeti, pa s toga evo nekih rješenja za to.                                                                    

Simboli i put do rješenja

Prvi simbol ili inicijacija kojim Svemir sa nama komunicira jesu emocije. Emocije su naši najbolji glasnici i navigatori na putu kreiranja i one svaki put kada se pojave, zapravo žele prenijeti poruku u ranoj fazi da smo se sa svojim razmišljanjem o rješenju odmakli od puta koji je za nas najkraći i najjednostavniji. 
Emocije se pojavljuju onda kada mi mislimo da moramo napraviti neke stvari koje Svemir vidi da ne moramo i zato putem emocija šalje tu poruku koja kaže: ne, nije to način na koji ćeš jednostavno doći do svog rješenja i nije to put kojim ćeš doći do svoje vibracije rješenja, pođi za mnom na svoju vibraciju rješenja prateći svoj dobar osjećaj.


Naša vibracija rješenja je vibracija na kojoj se mi dobro osjećamo dok kreiramo i ona uključuje točno određene poteze i razmišljanja koje ćemo napraviti svojom snagom koju već imamo i na tom putu se cijelo vrijeme osjećati dobro, visoko vibrirati i na taj način doći do svog rješenja.
U slučaju da razmišljamo o rješenjima koja ne uključuju naš dobar osjećaj, sigurnost pri kretanju prema cilju, Svemir će tada konstruirati neg. emociju koja će biti prvi glasnik koji prenosi tu važnu poruku.
Zato je naš najvažniji zadatak razumjeti svemir i osluškivati svoje emocije, te svaki put kada se pojavi negativna emocija, razumjeti poruku koju ona prenosi.
Potiskivanje i ignoriranje emocija, nije dobro za nas, jer tada ubijamo glasnika koji nas vodi prema rješenju-prema našoj vibraciji rješenja. Kada se pojavi emocija, treba zastati i potražiti rješenje u kojem ćemo se vratiti na svoj dobar osjećaj.
Emocija nas želi usmjeriti na dobar osjećaj, zato se i pojavljuje. Svaki čovjek u svakom trenutku osjeća što je za njega dobro no taj osjećaj potiskuje jer postoji racionalni um koji kaže kako bi trebalo.
Zato se emocija pojavljuje i zapravo objašnjava da potiskujemo rješenja u kojima se dobro osjećamo i krećemo u nešto što nije naše izvorno rješenje i nije naš put do rješenja. Tada je naš zadatak ostati sa sobom 5 minuta i dozvoliti osjećaju koji govori što je u ovom trenutku dobro za mene da nas povede tim putem.


Drugi Simbol uz pomoć  kojeg Svemir sa nama komunicira jesu događaji.
Kada na razini emocija ne poslušamo Svemir i ne usmjerimo se prema svom dobrom osjećaju, tada će svemir zajedno a zakonom privlačenja za nas konstruirati izazovnu situaciju, putem koje će nam poslati ISTU poruku, na jedan intezivniji način da način na koji razmišljamo nije u skladu sa našom vibracijom, odnosno našim putem do rješenja.             Svemir to radi zato što je naša želja još uvijek odaslana, mi smo zatražili to, no još se nismo usmjerili na naš put rješenja i zapravo tako pomaže da shvatimo. Neke situacije koje nam konstruira mogu biti izazovne do te mjere da upadnemo u ozbiljne probleme, no radi se o jednostavnoj poruci koju nam šalje i koja kaže : slijedi svoj dobar osjećaj.
Zato je važno na sve neg emocije i situacije koje nisu baš jednostavne za prevazići pogledati kao na svojevrsne glasnike uz pomoć kojih Svemir sa nama komunicira, prihvatiti ih sa znatiželjom i zatražiti od Svemira da nas usmjeri putem našeg rješenja do odaslane želje , slušajući svoj dobar osjećaj.
Probajte!
Melita Manojlović, Life Business Coach


Pogledajte video na temu na : https://www.youtube.com/watch?v=1zsk28KyyuI/prenosi i preuzeto sa: atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar