ponedjeljak, 4. prosinca 2017.

VELIKI godišnji horoskop za 2018.:(DJEVICA) EVO što vam sve pristiže na polju ljubavi, karijere, novca i zdravlja!

U narednim danima vam donosimo godišnji horoskop i za sve ostale znakove...                                                                   Djevica

Ljubav


Teški planet Saturn ušao je u vašu ljubavnu zonu krajem 2017., a to bi moglo potaknuti pronalazak nekoga s kim ćete se namučiti. Budite razumni i neka vaša očekivanja imaju podlogu u stvarnosti. Vjerojatno ćete odabrati ozbiljnu osobu i odvojit ćete puno vremena za upoznavanje.
Mars potiče vaš ljubavni život od sredine ožujka do sredine svibnja, što vam nudi potencijal za romantične susrete. Romantične prilike mogu biti mnoge i česte, i mogli biste ići od jednog ljubavnika do drugog. Ako ne možete izabrati, to bi mogao biti problem. No, sada ne morate odabrati samo jednu osobu jer vas planetarna energija gura u potragu za pravom osobom. Ovo nije vrijeme da se zadovoljite s drugorazrednim partnerima. Želite glavnu nagradu! Spremni ste se natjecati za nekoga tko je poseban.   
                                              Sunce osvjetljava vaše područje romantike od prvog dana do 21. siječnja, a godina počinje ljubavlju. Pronađite vrijeme za partnera i neka toplina Sunca zagrije vaša srca.
Tajni planet Pluton je ove godine još uvijek u vašoj ljubavnoj zoni i tu je već nekoliko godina. Ovaj položaj nagovještava tajnog ljubavnika. To može biti osoba koju gledate iz daljine i ništa ne poduzimate. Mogao bi to biti netko iz prošlosti tko vam je nekada puno značio. Bilo kako bilo, to ne pomaže vašoj situaciji. Prihvatite da neki ljudi nisu dio vašeg života. Mogu živjeti u našim sjećanjima ali ne i u našim životima.


Mars opet potiče vašu ljubav od sredine rujna do sredine studenog. Ovo je dobar trenutak da se zaljubite. Budite spremni za korak naprijed i recite toj osobi što osjećate za nju. Nemojte se ustručavati!
Sunce ponovno osvjetljava vašu romantičnu zonu od 22. prosinca do kraja godine. Ovo posebno vrijeme podržava sretan ljubavni život tijekom Nove godine. Neka osoba koju volite zna što osjećate za nju.
Jednom kada se Djevica zaljubi i stvari postanu ozbiljne, situacija se mijenja. Stvarno trebate upotrijebiti svoju intuiciju kako biste lakše odlučili koga odabrati kao svog životnog partnera. Vjerujte svom unutarnjem glasu.                                                                          Venera ulazi u vašu partnersku zonu od 11. veljače do 7. ožujka donoseći osjećaj ljubavi i zajedništva. Tjedan dana kasnije, od 19. veljače do 21. ožujka, je idealno vrijeme za sklapanje braka.


Vaš partnerski planet Neptun je već smješten u vašoj bračnoj zoni. Doživjet ćete nekoliko godina zbunjenosti oko prirode vaših odnosa. Možda su postojala vremena kada ste osjetili da vam ljubav klizi kroz ruke. Vjerojatno partner ne obraća dovoljno pozornosti na vas i možda se osjećate zapostavljeno. Razgovarajte i planirate zajedničke aktivnosti. Ništa ne prepuštajte slučaju.
Krajem godine, od 15. studenog, Mars će ući u vašu zonu odnosa i opet zapaliti stare strasti. Iskoristite svaki trenutak kako biste izgradili odnos kakav želite.
Oko sredine travnja i 10. srpnja možete osjetiti potrebu za odricanjem ili preispitivanjem partnerstva. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za povezivanje s partnerom.
Izbjegavajte beskompromisne promjene kada je Venera u teškom položaju od 5. do 16. listopada jer stvari neće ići po planu.


Kada se Neptun zaustavi, morate se i vi zaustaviti. To vas čeka od 18. lipnja do 25. studenog. U ovim danima jednostavno pričekajte i ponovno izgradite svoj odnos.                     Posao
Možete računati na promaknuće. Odmah se pripremite na činjenicu da ćete morati sve odraditi kako treba. Neće biti sreće i pomoći izvana, iako Djevice obično imaju sreće kad su u pitanju pozitivne i sudbonosne slučajnosti. Međutim, sada će sve biti drugačije i ne može se reći da nemate dovoljno snage ili talenta za napredak. Morat ćete se prisjetiti dugo zaboravljenih vještina. U budućnosti će to biti vrlo pozitivno jer će vam omogućiti ostvarenje mnogih planova. Važno je odvojiti zdrave ambicije od sebičnosti i narcisoidnih trendova. Ovo je vrlo važno jer sada ništa ne može stajati između vas i onoga što želite. S druge strane, u stvarnosti, to nije ni takav problem, i neće vam biti teško riješiti se svega onoga što usporava napredak.
Nažalost, mnoge Djevice neće biti cijenjene. Radit ćete i nećete samo ostvariti plan već ćete ga i premašiti. Mnogi ne mogu ni očekivati ​​jednostavnu pohvalu ni financijske bonuse ili nove obaveze. I u tom smislu važno je da se ne zaustavite. Ako nastavite napredovati, sve će se stabilizirati. Djevice najčešće sprječavaju vlastite misli koje su pogrešne i pretjerano oštre. Nadajte se najboljem i nemojte se pripremiti za najgore jer takva taktika vjerojatno neće biti produktivna. Ako su intrige vaša sudbina (što je ponekad slučaj s Djevicama), ne vjerujte nikome i oslanjajte se samo na sebe.                                                                        Financije


Sadašnja situacija zahtijeva više rada. Možda ćete odlučiti pokrenuti posao. Ne morate se bojati ovog trenda jer ste marljivi i moći ćete nadvladati sve poteškoće. Mnogi vaši napori neće biti cijenjeni. Neće se raditi samo o nadređenima već svima oko vas.
Sami odlučite kako ćete se s tim nositi. Imajte na umu činjenicu da će to biti samo privremeno.
Teškoće vas neće učiniti slabijima. Naprotiv, takvi aspekti će vas dobro pripremiti za buduća postignuća. Činjenica je da na kraju godine morate doći do važne točke u životu. Naravno, riječ je o financijama. To bi moglo biti bilo što, čak i dobivanje nasljedstva. Možda ne znate što učiniti s dodatnim prihodima.


S druge strane, ne morate biti posebno zabrinuti ako se takvo što ne dogodi. Radite i neka vam posao doista donosi zadovoljstvo.                                                                                 Zdravlje
Početkom godine ćete zaboraviti na probleme sa zdravljem koji su vas već dugo uznemiravali. Naravno, to neće trajati vječno. Već do kraja proljeća nešto bi opet moglo poći krivo. Upravo sada ćete moći postaviti zdrave temelje tako da kasnije nećete susresti već poznate probleme. I ne brinite se ako ne uspijete odmah razumjeti gdje se nalazi vaš glavni problem. Sve će se normalizirati. Samo trebate vremena.


Ove godine prejedanje ili neishranjenost mogu postati zaista ozbiljan problem. Budite posebno pažljivi u tom smislu, inače biste mogli imati probleme s crijevima. Obratiti pozornost na emocionalno stanje jer je to važan aspekt koji može utjecati na vaše zdravlje. Sada ne smijete kriviti situaciju ni tolerirati depresivna stanja. Važno je ne izazvati stresne situacije. Ove godine ćete imati izvrsnu priliku za ozbiljne i dugoročne promjene. Fizička aktivnost će vam omogućiti poboljšanje zdravlja.                                                                izvor:centarzdravlja.hr / gotohoroscope.com/prenosi i preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar