nedjelja, 3. prosinca 2017.

Detaljni horoskop za prosinac 2017 godine: OVO je anđeoska poruka za svaki znak!

OVAN



Posao
Ulazite u jedan daleko mirniji poslovni period. Mnoge od Vas očekuju značajne prilike za profesionalno napredovanje. Uglavnom dolaze prilično neočekivano. Tako, ako ste razmišljali o nekom novom poslovnom poduhvatu, kao što je promjena posla ili početak novog posla, kao što je širenje vlastitog biznisa, ili ste pak nezaposleni, samo naprijed, hrabro i sa vjerom u uspjeh. Ono što je jako važno naglasiti, to je da ćete imati vrlo značajnu podršku drugih ljudi kroz posao. Također, očekuju Vas vrlo zanimljiva poznanstva, kao i druženja sa osobama, sa kojima ste poslovno povezani. Ako se bavite nekim humanitarnim poslom, ostvarit ćete vrlo velike rezultate, dok neke od Vas očekuje početak humanitarnog djelovanja.      Financije
                                                                                           
Financijska situacija bit će sasvim stabilna. Ukoliko ste razmišljali o poslu koji podrazumijeva odlazak u drugu regiju ili državu, radi ostvarenja boljeg prihoda, ili pak poslu koji podrazumijeva suradnju sa strancima, imajte na umu da je to prava opcija za Vas i više se intenzivirajte po tom pitanju.
Emocije i ljubav
Veze: Odnos sa partnerom će biti vrlo skladan i harmoničan. Očekuje vas mnogo dobre zabave, a možda, i općenito savjet je – više se posvetite zabavnom životu.


Slobodni: Suviše ste razočarani i ranjivi. Svakako je da nećete biti spremni na nekakav ozbiljniji odnos. Ako očekujete od nekog odnosa, da će prerasti u nešto više, Vaša očekivanja će vrlo brzo pasti u vodu. Nekima od Vas će se u ovom periodu dogoditi da upoznate osobu s kojom bi se odnos mogao razviti u nešto više, ali daleko od onoga čemu Vaše srce teži. A, možda još uvijek ne možete raskrstiti sa emotivnom boli iz prošlosti, pa ste prilično zatvoreni za nova ljubavna događanja. Što god da je, važno je ne upasti u zamku patnje. Uvijek, kada sebe uhvatite u patnji, stavite fokus svojih misli na ono što Vam pričinjava sreću. To nikako ne znači zanemarivati negativne emocije, već promjenu fokusa, zahvaljujući kojoj ćete (između ostalog) postepeno izgraditi sposobnost suočavanja sa svojom emotivnom patnjom, te najzad, otvoriti se za nova iskustva.                                          Brakovi: U ovom periodu, na relaciji između partnera i Vas, doći će do pojačane bliskosti. Mnoge očekuje uspostava vrlo korisnog dogovora, ili zajedničko usmjerenje na realizaciju bitnog cilja. Ukoliko Vaš partner očekuje kakav izvanredan priljev novca, taj novac će ubrzo doći.
Zdravlje
Imunološki sustav može biti u manjem padu. Moguće su virusne i bakterijske upale i infekcije, pa djelujte preventivno. Također, obratite veću pozornost na svoje prehrambene navike, pa ako uočite da Vam određena namirnica ne odgovara, izbacite ju iz svoje prehrane. Trudite se, da u ovom periodu, unosite što laganiju hranu, koja je bogata vitaminima i mineralima.


Anđeoska poruka
Anđeo Opal – “Tvoja djeca na Zemlji i na Nebu su sretna. Bog i Anđeli ih čuvaju.”                    

BIK

Posao
Tijekom ovog mjeseca, veliki akcent će biti na polju posla. Planovi u vezi poslovnih poduhvata, koji će se u narednom periodu uspješno realizirati. Mnoge od Vas očekuju iznenadne poslovne ponude, koji biste obavezno trebali prihvatiti. Može se dogoditi da njihova realizacija kasni u određenoj mjeri, ali nemojte to da Vas brine.
Financije
Vrlo izražen osjećaj da niste dovoljno plaćeni za svoj trud i rad. Sve što radite, a tiče se financija, još uvijek stagnira. Sva planirana ulaganja pomjerite za naredni mjesec, jer bi Vas sadašnje pogreške u koracima, mogle koštati u jednoj nezanemarivoj mjeri.                   Emocije i ljubav
Veze: Kod mnogih od Vas, odnos sa partnerom ulazi u fazu kroničnog zahlađenja. Savjet je da dobro razmislite, i ne ostajete u izlizanoj vezi, tek tako da ne biste bili sami. Posebice izražena nezadovoljstva bit će u onim vezama koje se održavaju na daljinu.
Slobodni: Nakon dužeg vremena, očekujte vrlo lijepo poznanstvo, koje nosi sve predispozicije da pređe u nešto više. Ono što karakterizira ovo poznanstvo jeste kvalitetna komunikacija. Moguće je da potencijalni partner bude iz drugog mjesta, mada ne suviše daleko.


Brakovi: U ovom periodu, mnogima od Vas kao da je dosta više svega. Negativne emocije su se prilično nagomilale i imate potrebu izolirati se. Neka Vam ovo bude okidač da otpočnete intenzivniji rad na sebi. Za početak, udovoljite sebi na sve moguće načine, tako će i Vaš pogled na brak početi da se mijenja. Ako je Vaš brak ozbiljnije poljuljan, već duže vrijeme, sve intenzivnije su ideje o rastavi, koja bi donijela veliko olakšanje.                          Zdravlje
Prevelika mentalna napetost, koja je prisutna već duži vremenski period, može prouzročiti psiho-somatske tegobe. Također, mogući su manji problemi, vezano uz bolove u vratnom djelu kralježnice, kao i vezano uz gornji dio dišnih puteva.
Savjet je da poradite na razvoju pozitivnog stava prema životu.
Anđeoska poruka
Anđeo Serena – “Ja sam Anđeo Izobilja. Dobit ćeš novac koji ti je potreban. Na koji način, to Bog zna. Vjeruj.”                                                                                                            

BLIZANCI

Posao


Ovaj period, mnogima donosi raskrštavanje sa brojnim nagomilanim poslovnim obavezama, a nekima i prekid određenih poslovnih aktivnosti. Promjene su Vam sve potrebitije. Nije vrijeme za pravljenje velikih rezova, ali to vrijeme uskoro dolazi. Izuzev, ako ste već poduzeli adekvatnu akciju, u tom slučaju, sretne Vam promjene.
Financije
Solidna situacija, bez većih promjena.
Nekima dolazi izvanredan priljev manje novčane svote.                                                         Emocije i ljubav
Veze: Kod mnogih od Vas veza je u ozbiljnijoj krizi, mada to izbjegavate sebi priznati. Mnogi će potražiti ljubav sa strane. No, ako Vas muči direktno pitanje – kad će doći prava ljubav, odgovor je prilično jednostavan – onda, kada budete prestali sa kalkuliranjem, i kada Vam od toga da ste u vezi, bude postalo važnije to da ste istinski sretni. Sreću ne čini odnos koji opstaje iz navike.
Slobodni: U ovom periodu zračit ćete jednom posebnom energijom. Vaša karizma neće ostati nezapažena. Očekuju Vas zanimljiva poznanstva, a jedno od njih zasigurno može prerasti u kvalitetan ljubavni odnos. Samo je važno da ne reagirate na prvu, i da od samog starta radite na komunikaciji sa potencijalnim i-ili novim partnerom.
Brakovi: Odnos sa partnerom će biti skladan. Mnogo bolji, nego u proteklim mjesecima. Neke od Vas će pomalo i začuditi snažna emotivna povezanost sa partnerom. Ipak, sve što je predstavljalo problem treba se riješiti baš sada, a ne čekati da se isti ponovo pojavi, odnosno, da dođe u fazu eskalacije.                                                                                    Zdravlje
Podložnost na upale i prehlade. Čuvajte organe uro-genitalnog trakta, jer će biti posebno osjetljivi. Također, obratite veću pozornost, i ako ste podložni dermatološkim smetnjama i problemima.
Anđeoska poruka


Anđeo Dezire – “Ne, uvjeti sada nisu dobri. Pričekaj ili potraži neke druge opcije; I obrati se anđelima za pomoć, utjehu i savjet.”                                                                                     

RAK

Posao
U ovom periodu bit ćete fokusirani na raskrštavanje sa onim što Vam zadaje problem iz prošlosti. Završavanje nedovršenih obaveza, a kod nekih i prekidi sa određenim poslovnim aktivnostima. Za mnoge od Vas nastupa nova poslovna faza, a ovaj period označava postepene pripreme za njen početak.
Financije
U pojedinim trenucima, troškovi mogu biti veći, nego što je riječ sa prihodima, ali to je samo prolaznog karaktera. Važno je da stvari kreću na bolje. Aktualizira se tematika raskrštavanja sa zaostalim neizmirenim obavezama, što će dovesti do vidnog olakšanja, no nikako nemojte biti opterećeni.                                                                                             Emocije i ljubav
Veze: Uviđate da je partner s kojim ste, netko kome doista možete vjerovati. Partner će u jednoj situaciji postupiti onako kako Vi i želite, kao najbolji prijatelj i velika podrška.
Slobodni: Većina će se ponašati, kao da Vam uopće nije stalo do ljubavi. Vaša vjera u ljubav je poljuljana, u jednoj doista velikoj mjeri. Najbolji način, kako da prevaziđete ove tenzične aspekte očituje u tome da se više okrenete realizaciji svojih talentata, kreativnih potencijala, zatim zabavnom životu, kao i nekoj vrsti hobija.
Brakovi: Situacija je sasvim stabilna Problem bi mogao činiti nedostatak odluke u vezi jedne situacije i-ili poteza, mada se spomenuto svakako bude rješilo do kraja mjeseca. Jako su povoljni uvjeti za sve one bračne parove, koji planiraju duži odlazak u drugu regiju ili inozemstvo.                                                                                                                       Zdravlje
Savjet je da poradite na svom imunološkom sustavu, obzirom da su moguće prehlade, kao i blaga aktivacija kroničnih problema. Izbjegavajte uzimati tešku i začinjenu hranu, koja bi mogla prouzročiti probleme sa varenjem. Također, vodite računa da Vaše odjevanje bude sukladno vremenskim uvjetima, u svakom trenutku.
Anđeoska poruka
Anđeo Akaša – “Ti si duhovni učitelj. Ti imaš sposobnost savjetovati druge i pomagati im da probude svoju duhovnu obdarenost i postanu svjesni Božanske misije svog života.”                

LAV

Posao
Nakon dužeg vremena, postajete mnogo zadovoljniji svojom poslovnom situacijom. Ukoliko ste nezaposleni, ili težite promjeni posla, znajte da će ishod cijele situacije biti pozitivan. Ako razmišljate o pokretanju novog poslovnog projekta, za koji smatrate da će Vam donijeti više profita, pravo je vrijeme za takvu akciju. Inače, svi možete očekivati adekvatnu podršku od strane drugih… Jedna osoba će Vam biti posebno naklonjena.
Financije


I financijska situacija se značajno stabilizira. Financijski aspekti su odlični, pa iskoristite period od druge polovice ovog mjeseca za sve vrste ulaganja, kao i iznalaženje novih izvora prihoda. Do pozitivnog ishoda dolazi i kod svih koji očekuju povrat određene svote novca, reguliranje kakvog bankarskog pitanja, kao i vezano uz polje trgovanja i inozemstva. Ukoliko očekujete isplatu novčane svote u vidu odštete, stvari se pokreću, i savjet je da se maksimalno usredotočite na to pitanje.                                                                                Emocije i ljubav
Veze: Naizgled pozitivna situacija, ali Vaša duša zna, kako nije nit iz bliza tako bajkovito. Kod mnogih dolazi do vidnog emocionalnog udaljavanja. Mnogi od Vas će potražiti zabavu sa strane. Nemate razloga brinuti se za opstanak postojeće veze, ali dok je vrijeme, postavite sebi pitanje – koliko Vas ova veza ispunjava. Ako ste u vezi na daljinu, gdje već izvjesno vrijeme sumnjate u partnerove namjere, imat ćete osjećaj da sve visi u zraku, pa ako Vam je stalo do partnera, bit će neminovno više kompromisa, kao i više susreta. I sami znate da intenzitet susreta nije mjerilo za kvalitetan odnos, ali u slučaju Vaše veze to je nužnost, jer i sami sve više uviđate koliko nedovoljno poznajete svog partnera, a time i koliko ste se udaljili.
Slobodni: Mnoge od Vas očekuje pomirenje sa bivšim partnerom, ili intenziviranje odnosa sa osobom, sa kojom je svakako bilo izvjesnih ljubavnih događanja. Ipak, da bi ovaj odnos opstao, morate znati kako je neophodno daleko više fleksibilnosti sa Vaše strane, kao i više otvorenosti u pokazivanju emocija.                                                                                        Brakovi: Protekli period je donio određene probleme u komunikaciji, u mnogim brakovima, kojima je sada kraj. Bračni partner će Vas izuzetno pozitivno iznenaditi svojim dobrim djelom ili podrškom koja Vam je jako potrebita. Neki od Vas, vrlo jasno vide kako je partner Vaš najbolji prijatelj, a ako to ne vidite, savjet je da baš u ovom periodu poradite na razvoju prijateljske razine odnosa.
Zdravlje
Kroničan umor, iscrpljenost i nesanica. Iskoristite ovaj period da se što bolje odmorite, i napunite baterije za nove, velike poduhvate u Vašem životu, koji Vas vrlo brzo očekuju. Poradite maksimalno na poboljšanju svog imunološkog sustava, putem sredstava alternativne medicine. Izbjegavajte duge boravke na otvorenom, kao i u vlažnim prostorijama, iz razloga što su mogući intenzivniji problemi sa koštanim sustavom.
Anđeoska poruka
Anđeo Frančeska – “Što je tvoja najveća želja? Samo zamisli, i ostvarit će se. Ne budi negativan, jer to može blokirati tvoj napredak. ”                                                                     

DJEVICA



Posao
Polako, ali sigurno, za Vas se otvaraju vrata jednog mnogo uspješnijeg poslovnog perioda. Bit ćete usmjereni na komunikaciju sa drugima, mnogo više nego inače. Jako su povoljni uvjeti za sve što se tiče pregovora, ali u vezi sa stvarima koje su ostale nedovršene. Uspješan ishod Vam dolazi po pitanju reguliranja svih zaostalih papiroloških i administrativnih poslova, uz manja kašnjenja. Na um Vam dolaze nove poslovne ideje, ali savjet je da se u njihovu realizaciju nikako ne upuštate, prije 21.12, kako se ne bi dogodilo da napravite pogreške, koje biste kasnije prilično skupo platili. U slučaju da ste razmišljali o pohađanju kakvog edukacijskog programa, sada je pravo vrijeme za akciju, jer će u perspektivi, isti svakako pomoći razvoju Vaše profesionalne karijere.                                      Financije
U ovom periodu, možete itekako biti podložni gubicima. Iz tog razloga, dobro vodite računa kako i gdje držite novac. Neki od Vas bi čak mogli biti žrtva financijskih prevara i potkradanja. Iz tog razloga, nikako se ne preporučaju bilo kakva izvanredna ulaganja, kao i posuđivanje novca. Ako sumnjate da ste žrtva potkradanja od strane neke osobe, nemojte pristupati osuđivački bez dokaza, ali ozbiljno obratite pozornost na tu osobu. Ukoliko očekujete povrat nekog novčanog duga, situacija se i dalje prolongira, pa jedino rješenje je da svoj fokus usmjerite na druge stvari.
Emocije i ljubav
Veze: U mnogim vezama, bit će vrlo izražena ljubomora. Ista bi mogla prouzročiti otežanu komunikaciju sa partnerom. Neka Vam to bude signal da se ozbiljno zapitate, zbog čega strahujete da biste mogli izgubiti partnera, pa ako je jedan od odgovora emotivno udaljavanje, onda je krajnje vrijeme pustiti stvari neka se odvijaju same od sebe, gdje će Vam nakon nekog vremena situacija biti daleko jasnija, a kakva god istina da je, Vi ćete biti smireniji i otvoreniji za svo izobilje koje život nosi.


Slobodni: Emotivno ste skroz neispunjeni, međutim, da biste očekivali kakva značajnija zbivanja u vezi sa emocijama i ljubavi, najprije je potrebito da se suočite sa svojim emotivnim bolima iz prošlosti, i pustite ih za sva vremena iz svoje duše i života. Ovakva situacija više ničemu ne vodi, sve više Vas blokira za nova ljubavna događanja.                       Brakovi: S vremena na vrijeme odnos sa partnerom bit će poprilično tenzičan, stvarajući mogućnost za raspravke, konflikte i sukobe. Ne reagirajte na prvu. Ukoliko imate nekakav problem sa partnerom, krajnje je vrijeme da ga rješite, kako se dalje problemi ne bi gomilali.
Zdravlje
Stabilno. Ako je u prošlom periodu bilo kakvih problema, sada dolazi do vidne stabilizacije. Obratite malo veću pozornost na kukove, a preporuča se i detoksikacija jetre.
Anđeoska poruka
Anđeo Pasijans – “Sada je trenutak za učenje i prikupljanje informacija. Uživaj u tome, jer ćeš u budućnosti to svoje znanje uspjeti pretvoriti u akciju.”                                                   

VAGA

Posao


Stari elan i entuzijazam se vraćaju. Očekuje Vas pozitivan razvoj događaj, ma što da radite. Ako ste nezaposleni, ili pak tragate za novim poslom, do posla dolazite, moguće i lakše nego što ste mislili. Iznenadit će Vas podrška od strane osobe, čijoj se podršci niste nadali. Ako razmišljate o pokretanju osobnog ili dodatnog posla, samo naprijed, ali uz savjet da na ozvaničenje sačekate zadnju dekadu mjeseca. Inače, mnogima od Vas kroz polje posla dolazi do uspostave vrlo bliskih odnosa, od kojih će neki zasigurno prerasti u prijateljstva, kao i suradnje po pitanju inovativnih i humanih poslovnih projekata.                                       Financije
Sasvim solidna situacija. Ipak, budite vrlo oprezni gdje i kako držite novac, i ne ulažite u nepoznate izvore, iz razloga što možete biti žrtva raznih manipuliranja. Ako ste planirali kupnju kakvog skupljeg uređaja ili automobila, savjet je da istu odgodite za period od narednog mjeseca, kako se ne bi dogodilo da budete na popriličnoj šteti. Na drugoj strani, vrlo su povoljni aspekti za sve vrste stjecanja novca izvan zakonskih okvira, ali budite vrlo pažljivi.
Emocije i ljubav
Veze: Uspjevat ćete balansirati između potrebe za slobodom i potrebe da zajednički provodite vrijeme sa partnerom. Mnoge parove očekuje zajedničko putovanje, i odlazak na zajedničko putovanje je topla preporuka.
Slobodni: Suviše potisnutih osjećanja. Mnogi nikako da raskrste sa ljubavnom patnjom iz prošlosti, ili neostvarenim odnosima. Vrijeme je da krenete dalje. Kraj 12. mjeseca Vam u život donosi jako dobru komunikaciju sa osobom koja je vrlo specifična po svom vizualnom identitetu, a taj odnos bi s vremenom mogao prerasti u zanimljivu emotivnu vezu. Ipak, bit će Vam potrebno mnogo više odlučnosti i spremnosti, a to ćete postići jedino ako za sada stavite točku za nedostižne ljubavne priče.                                                                             Brakovi: Odnos sa partnerom će biti prilično nabijen tenzijom. Količina bijesa je vrlo velika, što može dovesti do konflikata i sukoba. Oprostite partneru za ono za što ga krivite, jer to je jedini put da se odnos dovede u normalu i funkcionira skladno, u suprotnom krenite dalje svatko svojim putem.
Zdravlje


Vodite računa o odijevanju i promjenama vremenskih uvjeta, kako se ne bi dogodilo da dobijete upalu nešto većeg intenziteta. Također, zbog stresnih perioda tijekom jeseni, imunološki sustav je prilično oslabio, pa djelujte preventivno dok je vrijeme.
Anđeoska poruka
Anđeo Pasijans – “Sada je trenutak za učenje i prikupljanje informacija. Uživaj u tome, jer ćeš u budućnosti to svoje znanje uspjeti pretvoriti u akciju. ”                                                

ŠKORPION

Posao
Ovo je period, kada sve više razmišljate o donošenju bitne odluke, ili više njih. Ipak, još uvijek niste spremni za odlučivanje. Ali, jako Vas može mučiti nemogućnost da donesete odluku,..stvarati Vam vrlo neugodna psihička raspoloženja. Nema potrebe za spomenutim, posebno zbog toga što još nije došlo pravo vrijeme, što se nisu još stvorili adekvatni uvjeti, da biste donijeli odluku i sproveli je u djelo. Stavite fokus na svakodnevne obaveze, a donošenje odluke pomierite za period od početka iduće godine. Sada je povoljan period da riješite sve potencijalne probleme papirološke i administrativne prirode, kao i sve potencijalne nesporazume sa drugima.                                                                                  Financije
Na polju financija dolazi do vidnog poboljšanja. Ako očekujete novac koji se ne tiče Vaših redovitih prihoda, taj novac će Vam stići uz mala zakašnjenja. Također, jako bi bilo dobro da se usredotočite na iznalaženje dodatnih izvora prihoda i poslova.


Emocije i ljubav
Veze: Nestabilnost u odnosu sa partnerom. Dosta nervoze koja je prouzročena drugim okolnostima u vašim životima. Tako, ukoliko ste frustrirani ili nervozni zbog nekog događaja u Vašem životu, maksimalno se potrudite da se spomenuto ne odrazi na odnos sa partnerom. Bolje je da kažete partneru što Vas muči, kao i da ukoliko primjetite da njega nešto muči, na suptilan način ga navedete da se on Vam povjeri. Jedno drugom možete i trebate biti velika podrška. Također, postoji još jedan izazov, a on se odnosi na to da ne reagirate burno ukoliko po pitanju onoga što Vas muči imate stavove koji se u određenoj mjeri razlikuju.
Slobodni: Ovo nije vrijeme za ljubav u Vašem životu. Moguće je jedno zanimljivo i uzbudljivo poznanstvo, koje bi moglo čak odvesti i u vrlo strastvenu ljubavnu avanturu, ali ništa više od toga. Drugoj strani, naprosto neće biti do bilo čega ozbiljnijeg. Na Vama je da odlučite, kako se postaviti i dokle ići. Ukoliko imate pretenzija prema osobi koja je zauzeta, tu bi moglo doći do nečeg višeg, ali krajnji ishod odnosa je jako loš,…Nosi osjećanje velikog poniženja. Kada je riječ o tom odnosu, ono što stalno trebate imati na umu očituje u činjenici da glavni problem nije toliko u Vama, koliko u drugoj osobi, koja vrlo vješto biježi od svojih emocija.                                                                                                              Brakovi: Situacija u mnogim brakovima je izuzetno loša. Kod nekih na površinu isplivavaju mnoga potisnuta nezadovoljstva i negativne emocije, koje značajno ruše sveopće raspoloženje i životnu energiju. Ako ste u braku koji je vidno poljuljan, sve više uviđate da je jedino rješenje nastaviti dalje. Također, mnogi od Vas će osjetiti i gorak okus prevare, što Vam treba biti jasan signal da ozbiljno preispitate svoje emocije i odnos prema partneru, i u cijelom tom procesu budite maksimalno iskreni, jer ako se izbjegava pogledati joj se u oči, istina će dolaziti u sve težem obliku…Od istine se ne može pobjeći, jer ona je u nama samima, ona je dio nas.
Zdravlje
Moguća je aktivacija kroničnih problema, koja će kod Vas inicirati bespotrebnu zabrinutost. Stoga, djelujte preventivno. Posebno se savjetuje oprez osobama koje imaju problema sa koštanim sustavom. A, pored spomenutog aspektirani su i problemi sa metabolizmom i pretilošću, pa bi bilo itekako poželjno da povedete računa o svojim prehrambenim navikama.
Anđeoska poruka
Anđeo Lejla – “Provedi više vremena sam u Prirodi i meditiraj o svojim željama i namjerama. Zamoli anđele da ti pomognu da stvoriš pozitivnu perspektivu.”                          

STRIJELAC

Posao
Situacija je i više nego pozitivna. Mnoge očekuju novi, vrlo značajni poslovni poduhvati, koji će doprinijeti sveopćem poboljšanju Vaše poslovne pozicije. Ako ste nezaposleni, ili težite promjeni posla, ili očekujete manifestaciju poslovnog napretka, ili bilo čega što će dovesti do Vaše veće profesionalne stabilnosti, sve više postajete svjesni kako ste na pravom putu, a neki od Vas i svjedoče konkretnim manifestacijama. Period od druge polovice 12. mjeseca, u kom se događa ulazak u Lunarnu fazu Vašeg znaka, savjetuje Vam da stavite glavni fokus na polje posla i zarade. Ukoliko ste u fazi razmišljanja ili pravljenja planova o nekom novom početku, u periodu od 2. polovice 12. mjeseca obavezno poduzmite akciju. I vjerujte u najbolje.
  Financije


I financijska situacija je sve bolja i bolja. Uspjeh po pitanju realizacije svih aktivnosti vezanih uz financije. Podrška Vam dolazi kroz osobu iz kruga prijatelja, ili osobu koji doživljavate vrlo bliskom. U prvoj polovici 12. mjeseca, ne preporučaju se nikakve investicije, dok od zadnje dekade 12. mjeseca otpočinje izuzetno povoljan period za investiranje bilo kog tipa.
Emocije i ljubav
Veze: Očekuje Vas mnogo ugodnih trenutaka provedenih skupa sa partnerom. Oko svega ćete moći uspostaviti kompromis i dogovor. I više nego pozitivan ishod dolazi za sve one parove koji surađuju kroz posao i novac.
Slobodni: Većini Vas u ovom periodu neće biti do iole ozbiljnog vezivanja. Ipak, kod mnogih je prisutna velika žal za jednim ljubavnim krahom iz prošlosti, pa razmislite i dobro se preispitajte koliko ste Vi utjecali na isti, kako Vam se ne bi dogodilo da ponovite istu ili sličnu pogrešku kroz neku novu ljubavnu priču.                                                                       Brakovi: Uživati ćete u zajednički provedenom vremenu sa svojim partnerom. Ukoliko razmišljate o ostvarenju potomstva ili radite na tome, spremite se za sretnu vijest. U slučaju da je odnos u Vašem braku bio poljuljan, dolazi do stabilizacije, i iskoristite ovaj period za na jedan taktičan i suptilan način riješite sve nesporazume i nezadovoljstva koji su Vas mučili.
Zdravlje
Moguća je aktivacija manjih, kroničnih problema i tegoba. Povedite više računa o kostima, kao i o hrani koju unosite. Ovaj mjesec je povoljan da preispitate svoju podložnost na genetske bolesti, kako biste preventivno djelovali na njihov razvoj.
Anđeoska poruka
Anđeo Šanti – “Ja sam Anđeo Mira. Donosim spokojstvo i činim da tvoj put bude gladak.”           

JARAC

Posao


Pred Vama je period razmišljanja o novim poduhvatima, a kod nekih dolazi i do konkretnih početaka. Ono što trebate znati jeste da se u Vašem slučaju rizik itekako isplati, a posebno u periodu od 22.12. pa na dalje. Vrijeme je da raskrstite sa svim poslovnim odnosima koji su poljuljani, ali bez padanja u vatru.
Financije
Stabilno. Ukoliko težite poboljšati svoje financijsko stanje kroz određenu radnu aktivnost, rezultati dolaze, ali postepeno i polako. Povoljan period za naplatu zaostalih dugovanja, kao i za rješavanje dugova koje Vi imate.                                                                                   Emocije i ljubav
Veze: Većina veza bit će poljuljano. Partner bi Vas nekom svojom gestom mogao povrijediti. Ne zanemarujte tu negativnu emociju koju bude izazvao u Vama, ali način da ju prevaziđete ne očituje u tome da na sebe preuzmete ulogu žrtve, već da se posvetite onome što Vama osobnom pričinjava zadovoljstvo. Ukoliko ste već dulje vrijeme u nesretnoj vezi, tuga zasigurno postaje Vaše kronično stanje. Sada nije vrijeme za nagle rezove, u smislu iniciranja naglih prekida, jer biste se kasnije mogli kajati, ali i za Vas važi to da se daleko više okrenete ka sebi.
Slobodni: U ovom periodu, mnoge od Vas očekuje jako ugodno poznanstvo, koje svakako vodi ka uspostavi ozbiljnog ljubavnog odnosa. Mnogi će se osjetiti zaljubljeno, kao što dugo niste. Uživajte, i jedan savjet – ništa ne forsirajte, prepustite se.
Brakovi: Opet na površinu isplivavaju negativne emocije, frustracije, povrijeđenost od strane partnera, i sl. Ako je Vaš brak koliko-toliko stabilan, prvo porazgovarajte sa sobom i točno definirajte što Vam to kod partnera ne odgovara, jer svaka nepromišljena rasprava može voditi Vaš brak u sve veći problem, i stvarati Vam sve više frustracija. Mnogi već duže vrijeme žele staviti točku na svoj brak, ali još uvijek nemate dovoljno hrabrosti. Ništa ne forsirajte, krajem 12. mjeseca Saturn ulazi u Vaš znak, pa je ostalo još malo da se kockice poslože, kako biste donijeli adekvatnu odluku o rastavi. Ipak, na ivici ste psiho-fizičkog pucanja, što treba označiti jasan signal da se intenzivnije posvetite zadovoljenju svojih želja i potreba, kao i formiranju jednog posve drugačijeg životnog puta, gdje ćete Vi biti glavni akter.                                                                                                                               Zdravlje


Stabilno. Ukoliko ste imali kakvih većih problema, stanje se znatno poboljšava. Intenzivniji problemi su mogući kod Vas koji imate bolove u kukovima, gdje bi bio poželjan određeni vid terapije, kako bi se potencijalni problemi što prije sanirali.
Anđeoska poruka
Arkanđel Gabriel – ” Svrha tvog života je veoma važna i odnosi se na komunikaciju i umjetnost. Molim te, ne dozvoli da te nesigurnost vuče unazad. Ja ću ti pomoći. ”                     

VODENJAK

Posao
Očekuje Vas mnogo obaveza koje Vam neće biti baš ugodne. Ništa strašno, niti zabrinjavajuće…daleko od toga. Ali, za Vas koji ste po prirodi slobodnjaci, i ne robujete formalnostima, svakako neugodno. Izdržite, imajući neprestano na umu je svaki izazovan period samo usputna stanica ka većem uspjehu. Ovo je odličan period za reguliranje pitanja papirološke i administrativne prirode, ali i za eliminiranje svega što se vuče dugo, i na neki način Vas opterećuje. Mnogi od Vas bi željeli započeti novi poslovni poduhvat, ali imajte na umu to, da period do oko 22. 12. nikako nije dobar za nove poduhvate. Izuzev, ako nemate nikakav posao, a preko Vam je potreban posao, u tom slučaju se možete nadati jednom, manjem poslu, koji je privremenog karaktera. Iznimku u određenoj mjeri predstavljaju oni, koji se bave poslovima koji su bazirani na psihologiji, pružanju psiho-socijalne podrške drugima, kao i naučno-istraživačkom radu, gdje ćete doći do vrlo značajnih uvida i spoznaja.                                                                                                                         Financije


Mala zabrinutost, ali bez potrebe. Od zadnjeg tjedna 12. mjeseca energija novca se intenzivno pokreće ka boljem. Ukoliko očekujete ostvarenje kakvog prihoda kroz državnu instituciju, ishod će biti pozitivan, no nemojte da Vas čudi prolongiranje konkretizacije za naredni mjesec.
Emocije i ljubav
Veze: Odnos sa partnerom će u pojedinim periodima biti prilično hladan. Razlog mogu biti osobne frustracije. No, iste nikako ne smiju predstavljati izgovor da ne poradite na dinamičnosti veze. Ako je parter taj koji će biti podložan frustracijama, znajte da ste mu u ovom periodu Vi jedini iskreni prijatelj. Ukoliko ste već izvjesno vrijeme nezadovoljni vezom u kojoj ste, nezadovoljstvo biva sve intenzivnije, ali još uvijek nemate snage staviti točku na nju.
Slobodni: Stalo Vam je do ljubavi. Otvaraju se mogućnosti za uspostavu jednog dubljeg emotivnog odnosa, ali da bi taj odnos postao stabilan, unaprijed imajte na umu, da je potrebno staviti mnogo jači fokus na njega. Sad, teško je da ćete u ovom trenu biti spremni na takvo nešto, zbog raznih drugih preokupacija, ali kada je rječ o mnogima od Vas, čutda se ipak događaju.
Brakovi: U ovom periodu, bit ćete upućeni na svog partnera mnogo više, no što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko mjeseci. Savjet – ne trudite se sada rješavati nesporazume, ako ih je bilo, jer takvi pokušaji u ovom periodu mogu dovesti do problema i otežane komunikacije. Naprosto, nekada neke stvari treba prešutjeti, a to je baš slučaj u odnosu između Vas i Vašeg partnera u ovom periodu. Ukoliko je Vaš brak bio ozbiljnije poljuljan, očekujte značajno poboljšanje u odnosu.                                                                            Zdravlje
Sasvim dobro. Povedite samo malo više računa o grlu, a u prvoj polovici mjeseca neki od Vas bi mogli biti podložni manjim prehladama, koje brzo prođu. Ukoliko očekujete novac koji Vam je potreban za liječenje, vjerujte u brzi i pozitivan ishod. A, ono što je u cjelokupnom horoskopu, a 12. mjesec vrlo upečatljivo očituje u tome da će mnogi Vodenjaci izvršiti značajne donacije onima kojima su potrebne za nastavak liječenja, na čemu Vam unaprijed čestitam.


Anđeoska poruka
Anđeo Frančeska – “Što je tvoja najveća želja? Samo zamisli, i ostvarit će se. Ne budi negativan, jer to može blokirati tvoj napredak.”                                                                    

RIBE

Posao
Mnogi od Vas teže ili će tek postati usmjereni na donošenje važne odluke, međutim, sve do zadnje dekade 12. mjeseca nije dobro za bilo kakvo odlučivanje. Ne sad, da nije dobro u toliko drastičnoj mjeri da bi ste načinili krivi potez zbog koga biste se poslije kajali, ali sigurno je da biste odlučili onako kako Vam najmanje ide u korist, i pri tom previdjeli pregršt činjenica, zbog kojih biste kasnije upadali u neugodne i tenzične situacije. S tim u vezi savjet je – budite maksimalno opušteni, i nigdje ne brzajte. Ako je došlo do određenog usporenja, ako se neka situacija ne razvija onako kako biste Vi to željeli, sve ima svoj razlog.
Zatim, iskoristite ovaj period za razmišljanje na temu, da li Vas posao koji radite ispunjava, odnosno, kakav posao biste željeli raditi? Jako su dobri uvjeti da sada krenete u  proces prekvalifikacije, ukoliko ste nezadovoljni poslom koji radite ili pak ne možete naći posao u Vašoj struci. Zapravo, odličan je period za sve vidove poslovnog usavršavanja, stjecanja novih znanja i razvoj novih profesionalnih  vještina sposobnosti.
Period je povoljan i poželjan za reguliranje papiroloških i administrativnih pitanja, koja Vam vise nad glavom. Povedite računa o ispravnosti tehničkih uređaja koje koristite u poslu, jer su moguće određene, manje smetnje.                                                                                Financije


Situacija će biti i više nego dobra. Pružaju se prilike da raščistite sa mnogim zaostalim obavezama, dugovanjima i slično. Tijekom cijelog mjeseca, prikazane su izuzetno dobre mogućnosti za stjecanje većih prihoda kroz privremene poslove u inozemstvu. Što se pak tiče ulaganja, imajte na umu da period do oko 22.12. nikako nije dobar za spomenuta, jer bi Vaša očekivanja značajno mogla biti iznevjerena. Ali, već od 22.12. situacija se po pitanju ulaganja intenzivno počinje mijenjati u Vašu korist, u smislu da se počinju stvarati odlične situacije za ulaganja.
Emocije i ljubav
Veze: Zajednički trenuci provedeni sa partnerom bit će idilični. Mnogi od Vać će se u ovom periodu odlučiti za zajednički život, brak, a neki biti presretni zbog vijesti o ostvarenju potomstva.
Slobodni: Ovaj mjesec bi bilo poželjno da pustite svojim emocijama da odmore. Ne znači da neće biti nikakvih događanja, ali sve situacije koje budu vodile ka uspostavi kakvog ljubavnog odnosa, na kraju mogu imati izuzetno deprimirajući ishod. Mnoge od Vas očekuje obnova prekinutog ljubavnog odnosa iz prošlosti, ali samo u cilju da biste još jednom shvatili da ta osoba nije za Vas, zbog davanja lažnih obećanja, ili u najboljem slučaju obećanja koja ne može ispuniti. Kratko i jasno – ne dozvolite da zbog svoje očajničke potrebe za ljubavlju, upadnete u ljubavni odnos koji će Vam donijeti samo bol i patnju.
Brakovi: Sasvim lijepa i skladna situacija. Mnoge od Vas očekuje zajedničko putovanje sa partnerom, ili kakva lijepa vijest vezano uz polje novca. Ako je Vaš partner zbog nekog posla ili usavršavanja u inozemstvu, ili ga očekuje duži put radi istog, odmah znajte da će sve proteći u najboljem redu.


U nekim situacijama biste zbog svoje paničnosti, mogli djelovati pomalo iritantno na partnera, pa kada Vas uhvati panika, prvo izbrojite do 10 prije nego što kažete,…Ali ništa nemojte prešutjeti, jer ćete na taj način samo nagomilavati negativne emocije u sebi…Dakle, recite sve iskreno, ali na smiren i staložen način, bez dramatiziranja, koje Vašem partneru može biti iritantno.                                                                                                 Zdravlje
Mnogi od Vas su skloni zanemarivati svoje zdravlje, zbog čega ste neki na granici, a kod nekih je već došlo do ozbiljnijih problema sa imunitetom. Krajnje je vrijeme da se posvetite svom zdravlju. Pored imunog sustava, najviše pozornosti trebate obratiti na regiju guše i vrata. Ako imate kroničnih problema sa štitnjačom ili gornjim dijelom kičme, u startu djelujte preventivno. Kada je o problemima sa štitnjačom konkretno riječ, da biste ih značajno ili u potpunosti eliminirali, prvo morate eliminirati sve misli o situacijama kada ste se u životu osjećali poniženima. A, ako se u ovom periodu osjećate poniženo, onda pod hitno eliminirati iz svog života sve zbog čega se osjećate tako. Pored zvanične medicine, jako bi Vam godio odlazak na energoterapeutski tretman, iz razloga što je Vaša vitalnost poljuljana zbog nagomilanih negativnih emocija. Također, preporučljivo je da počnete prakticirati neku duhovnu tehniku u svom svakodnevnom životu, poput molitve, meditacije, ili joge.
Anđeoska poruka


Anđeo Tereza – “Stop! Bio si prezauzet brigom o drugima, sada je vrijeme da staneš i pobrineš se o sebi.”
Damir Igor, astrologdamirigor.com/preuzeto  sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar