četvrtak, 19. listopada 2017.

Jupiter poslije 12 godina ulazi u Škorpiona: Uspjeh, ekstremno ponašanje i potreba za dominacijom!

Uspjeh, napredak, ali i agresija – Naredni period će obilježiti sklonost ka ekstremnom ponašanju i potreba za dominacijom                                                                                       Jupiter, planet kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, 10. 10., poslije 12 godina je ušao u Škorpiona, simbol novca, moći i karizme. U ovom znaku, njegov utjecaj je izvitoperen (u padu) što govori o grandomaniji, sklonosti ka ekstremnom ponašanju i potrebi za dominacijom.
Do 8. 11. iduće godine, koliko će Jupiter boraviti u osmom znaku Zodijaka, možete se naći pred velikim izazovima, ako vam je natalni Jupiter, Venera, Merkur, Mars, podznak, osa sedmog, desetog ili četvrtog astrološkog polja u Škorpionu. Možete biti u iskušenju upustiti se u sumnjive poslove, koji su na granici zakona.


Tranzitni Jupiter u Škorpionu još uvijek je u opoziciji s Uranom (prepreke, jaka konkurencija), a trenutno obrazuje konjunkciju s Merkurom u Vagi (oprezno s ugovorima), kao i harmonične aspekte sa Saturnom i Venerom (financijski dobici). Što se tiče zdravlja, trebali bi obratiti više pažnje na reproduktivne organe, bubrege i mokraćne kanale.
  SNALAŽLJIVI BIKOVI, RAKOVI, DJEVICE, RIBE I JARCI
Dobro aspektiran Jupiter u osmom znaku Zodijaka može vam donijeti nasljedstvo, uspjeh i slavu, ali i moralnu dilemu da riskirate dosta toga, kako bi došli do velikog bogatstva.
Bikovi, Rakovi, Djevice, Ribe i Jarci prije će se uspjeti snaći u takvoj situaciji, nego drugi znakovi.
OVAN 
Ulaskom Jupitera, planete prosperiteta, kontakata sa strancima i dalekih putovanja u astrološku kuću novca, za vas počinje povoljniji financijski period.


BIK 
Jupiter u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, do 8. 11. iduće godine može vam donijeti brak ili profesionalni uspeh, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.


BLIZANCI
Vladar kuće partnerskih odnosa, Jupiter, 10. 10. je ušao u vašu astrološku kuću posla, najavljujući mogućnost promjene posla ili radnog mjesta, naročito ako nosite uniformu na radu.
RAK
Ulazak Jupitera, planete ekspanzije, poslije 12 godina, u vaše peto astrološko polje, do 8. 11. iduće godine, može vam donijeti novu ljubav ili prinovu u obitelji.
LAV
Planet prosperiteta, poslije 12 godina, ušao u Škorpiona, što pogoduje predstavnicima vašeg znaka koji se planiraju okušati u privatnom biznisu.


DJEVICA 
Ulazak Jupitera, vladara polja partnerstva u Škorpionu, nagovještava mogućnost sklapanja dogovora sa strancima, naročito ako radite u medijima ili često putujete zbog posla.
VAGA 
Ulaskom Jupitera u Škorpiona, poslije 12 godina, predstavnici vašeg znaka će procvjetati, kako na emotivnom, tako i na profesionalnom planu.                                                             ŠKORPION
Jupiter, vladar vašeg drugog i petog astrološkog polja, donijet će umjetnicima i sportašima šanse za uvećanje zarade, ali i prinovu u obitelji.
STRIJELAC 
Ulaskom vašeg vladara Jupitera, planete prosperiteta u Škorpiona, počinje period pripreme za realizaciju planova o kojima odavno maštate.
JARAC 
Pozicija Jupitera, planete bogatstva, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda, naročito ako se bavite IT tehnologijama, turizmom ili radite u medijima.                                            VODENJAK


Pozicija vladara vaše astrološke kuće neočekivanih situacija i kontakata sa strancima, Jupitera, povećava vaše šanse za uspostavljanje isplativog vida suradnje sa strancima.
RIBE 
Ulaskom jednog od vaših vladara Jupitera u Škorpiona, rastu šanse za dobivanje stipendije ili stručno usavršavanje u inozemstvu, naročito ako ste mlađi.
Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs/prenosi i preuzeto sa:atma.hr


Nema komentara:

Objavi komentar