utorak, 19. rujna 2017.

Povezivanje sa Višim JA – Mohanđi

Da li je moguće povezati se sa svojim Višim JA?

MOHANĐIVaša viša svest je već sa vama. Kao što sam ranije rekao, jedina prepreka je UM. Mi već imamo više i niže sopstvo. Razlika je samo u frekvenciji. Više sopstvo je frekvencija, odnosno nivo delovanja, gde posmatrate stvari odozgo i niste ograničeni emocijama ili aktivnostima. Možete da vidite ceo razvoj situacije iz više perspektive.


Onog trenutka kada ste u stanju da tako vidite, delujete sa nivoa višeg sopstva. Ovo je vaš izbor. Kad god poželite možete da delujete sa nivoa višeg sopstva. Sve je do vas. A kako da ovo radite?


Pre svega, počnite da održavate prazninu između sebe i svojih aktivnosti. Postojite vi, vaše aktivnosti, i praznina koja je izmedju. Nemojte biti aktivnost. Najčesće se dešava da preteramo i potpuno se pretvorimo u aktivnost. Tako je i sa vama i ostatkom sveta. Posmatrajte sebe kako pričate, kako razmišljate, kako delujete i radite stvari. Šta god da radite vi ste SVEDOK. Kada polako uđete u to stanje, više sopstvo potpuno deluje. Ovo se dešava zato što niste vezani za rezultat svojih akcija. Delujete na osnovu svrhe. Kad god postoji aktivnost sa smislom, to je uvek više sopstvo.
Ako stalno delujete na nivou mira i ako se ničega ne plašite, onda su to jasni znaci delovanja iz više frekvencije.
Osnovni primer je Isus Hrist. Ako ste čitali Bibliju, jasno je da on nikad nije protraćio ni trenutak. Odakle je dolazila ova energija? Ona se dešava, kada se nivo delovanja pojedinca uzdigne do nivoa stoprocentnog smisla. Imate jasan smisao, ostvarite ono što je neophodno u određenom vremenskom periodu, i onda napustite telo.
U slučaju Isusa, taj vremenski period, koji je proveo kao lutajući propovednik, najverovatnije je trajao samo osam godina. Tih osam godina, bile su jako intenzivne, jer je Isus u tom periodu delovao stopostotno sa više frekvencije.                                 Ovo je konkretno gde uzvišena energija deluje kroz vas. Onda niste umorni. Nema straha, nema umora. Ovo su znaci. Takođe ste potpuno smireni iznutra. Bez obzira na to kroz šta prolazite u spoljnjem svetu, iznutra niste uzdrmani. Ovo je jasan znak delovanja sa višeg nivoa svesti, sa više frekvencije. Ako konstantno delujete na nivou mira i ako se ničega ne plašite – onda su to znaci delovanja sa više frekvencije.


Uverenje uvek dolazi iz istine. Kada delujete na nivou istine, ubeđenost dolazi automatski. Strah odlazi, jer nema razloga za strah.
Ovo je moguće dostići. Doduše, da bi se dostiglo, treba da održavate razdvojenost između misli, reči, dela i vas samih. Na kraju, ovo će proisteći u stanje gde se sve dešava oko vas, ili kroz vas, ali vi niste vezani za to. To vas ne kontroliše. Nemate strah. Setite se Isusa. Igrao se sa vatrom. Suočavao se i borio sa ustoličenim sveštenicima tog vremena. Niko nije želeo da mu da slobodu. Čak i danas, zamislite da odete i borite se sa svim velikim sveštenicima u hramu, crkvi, džamiji ili sličnim mestima. Da li mislite da će vas pustiti tek tako?
Reći će: “Ko ste vi da tako pričate?! Mi poznajemo spise.”
I to je tačno ono što se dogodilo Isusu. Odakle je dolazila njegova uverenost? Uverenje uvek dolazi iz istine. Kada delujete na nivou istine, uverenje dolazi automatski. Strah odlazi, jer nema razloga za strah.
“Šta najviše možete da mi uradite? Da me ubijete? U redu, izvolite. Ubićete telo, ali dušu nikada.”
Ako delujete na ovaj način, onda je to iz Višeg Ja. Da, svakako je moguće povezati se sa svojim Višim sopstvom.



Odlomak sa Mohanđijevog satsanga u Južnoj Africi, održanog 2014. godine
Prevod: Barbara Dizdarević
Lektura: Jelena Fasbender
Preuzeto sa: mohandji.wordpress.com


Foto&Video&Tekst preuzeti sa portala Nova Svest
Izvor: Nova Svest/prenosi i preuzeto sa:mudrac.com

Nema komentara:

Objavi komentar