srijeda, 27. rujna 2017.

Anđeoski horoskop za JESEN: Što vam Nebo sprema? Koja je anđeoska PORUKA za vas?

OVAN



Prošlost: U prethodnom periodu mnoge Vaše zamisli, nisu se mogle ostvariti na adekvatan način, makar ne onako kako ste očekivali. Ma koliko djelovali snažno i moćno, iz prošlosti je kao lekcija ostalo to da poradite na svojoj sigurnosti i samopouzdanju, koji su već određeno vrijeme poljuljani, a poprilično negativno se odražavaju i na odnose i komunikaciju sa drugim ljudima. Zbog brojnih otežanja u periodu od prethodnih 4-5 godina, kao i (kod mnogih) velikih odricanja, u pojedinim situacijama upadnete u zamku da Vam je dosta više svega, nervozni ste i napeti, a to se jako negativno odražava na Vašu komunikaciju sa drugima. Kao da ste izgubili onaj poletnost i entuzijazam. Niste, samo Vam je neophodna promjena u životu.
Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Mnogi od Vas se osjećaju i ponašaju, kao da je vrijeme stalo. Neophodno je da podvučete crtu, vezano uz sve ne tako dobro ili izraženo negativno, što se događalo u Vašoj prošlosti, te nastavite hrabro dalje. Dobro zapitajte sebe – Što bi me to istinski ispunjavalo, što bi to u pravom smislu te riječi za mene predstavljalo sreću?.. pa onda, nema razloga ni za kakvo čekanje. I ozbiljno povedite računa o svom zdravlju.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Dolaze mnogo bolji dani. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Ovaj period donosi vrlo značajne poduhvate ili više njih u Vašem životu. Ne odustajte više ni u jednom trenutku. Ne obraćajte pozornost na stavove okolice. Bilo bi itekako poželjno da se više bavite sportom ili kakvom drugom fizičkom aktivnošću.
Sretni brojevi: 2, 5 i 17.
Anđeoska poruka: Anđeo Astara – Ti zaslužuješ samo najbolje! Dohvati zvijezde svojim željama i snovima; bez kompromisa.


BIK

Prošlost: Vaš problem je nestrpljivost. Sve što ste započeli u prošlosti vrlo je stabilno i predstavlja pravi izbor za Vas. Samo se opustite i razmišljajte pozitivno.
Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Slušajte svoju intuiciju i hrabro nastavite tamo gdje ste započeli. Ovo je idealan period za sve što se tiče posla i jačanja materijalnog i financijskog segmenta. Tako, ukoliko razmišljate o nekakvom novom poslovnom poduhvatu i-ili poduhvatu koji donosi prihod, obavezno krenite u akciju, što prije. Ako očekujete priljev određene svote novca, vjerujete u najbolje. Jako je povoljno za riješavanje svih zaostalih dugova, kao i za kupnju pokretne imovine.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovaj period predstavlja za Vas izlaz iz jedne malo teže životne faze. Krajnje vrijeme je da raščistite sa svim što Vam stvara neugodne emocije i dovodi Vas u teška stanja. Vezano uz sve na čemu sada radite, čekaju Vas značajni pomaći ili izuzetno dobri ishodi. Učinite nove korake vezano uz sve što želite, i znajte da Vas očekuje samo najbolje.
Sretni brojevi: 3, 5 i 38.
Anđeoska poruka: Anđeo Adrijana – Ja te vodim prema ispunjenju tvojih molitvi. Molim te slušaj i sledi korake na koje te upućujem kroz tvoju intuiciju, misli i snove.                            

BLIZANCI



Prošlost: Period težih životnih zbivanja, otežanja u realizaciji ciljeva, kao i ograničenja po mnogim parametrima, sve više je iza Vas. Najgore je prošlo. Sada se, sa punim pravom, možete osjećati sigurnima.
Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Došlo je vrijeme da raskrstite sa svim problematičnim i poljuljanim odnosima u Vašem životu. To naravno ne znači da trebate ulaziti u konflikte, a još više da ne trebate oprostiti. Razmislite o stavovima drugih koji Vam ne odgovaraju, ali bez osude. Možda je teško, možda ste navikli da su drugi krivi za to šta nam se događa u životu, makar onoliko koliko i mi sami. No, takav stav ne vodi nikuda. Drugi ljudi u našim životima, odraz su našeg stanja svijesti, naših emocija i razmišljanja. Tako, kada se radi o problematičnim odnosima sa drugima, razmislite koje su Vas to Vaše negativne osobine spojile. Npr. ako trpite u lošem braku ili prijateljskom odnosu, gdje se osjećate inferiornima, onda to vrlo lako može biti riječ o Vašem nedostatku samopouzdanja.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovo je jako lijep i rasterećen period za Vas. Mnogo više ćete biti usmjereni na sebe. Svakog dana, izdvojte neko vrijeme i porazgovarajte sa sobom; zapitajte se koji su to Vaši potencijali i želje, i maksimalno se usmjerite ka njihovom razvijanju i-ili realizaciji. Ukoliko ste tijekom proteklog perioda započeli kakav veći radni poduhvat, ili pohađate određeni vid edukacije, očekujte velike uspjehe na tom planu. Ljubavni život će značajno stagnirati, ali kada se sve zbroji, ispast će da ste Vi to tako htjeli. Savjet je da mnogo više vremena provodite u druženju sa životinjama.
Sretni brojevi: 5, 8 i 15.
Anđeoska poruka: Arkanđel Rafael – Ja ti pomažem da izlječiš svoje fizičke tegobe i tegobe drugih ljudi. Ti si iscjelitelj, isto kao ja.

RAK

Prošlost: Period od prethodnih 3,5 godine, za Vas je bio jedna velika i intenzivna životna škola. Došli ste do brojnih spoznaja, uvida i mudrosti. Ono što je ostalo kao lekcija očituje u tome da u buduće, bez ikakve bojazni, krenete sa sprovođenjem svojih ciljeva.
Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Još uvijek ste neodlučni, što se umnogome odražava na zbivanja u Vašem životu. Vrijeme je da se mnogo više pokrenete. Sjednite i dobro razmislite o svemu što je do sada i još uvijek blokira Vaš napredak, a tiče se Vaših uvjerenja. Ovog puta morate prelomiti.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ako prelomite, a većina Vas zasigurno hoće, vrlo lako možete upasti u drugu krajnost, pa da sve što ste propustili sada počnete nadoknađivati sa izvjesnom dozom pretjerivanja, ili ponašati se dijametralno suprotnom onome što je predstavljalo najveće prepreke u Vašem napretku, no bez brige…To je logična faza, pogotovu ako ste trpili neke stvari jako dugo vremena. Također, mnogi od Vas će postaviti ciljeve i-ili poduzeti korake koji će se drugima činiti suviše ambicioznim i-ili šokirajućim…Djelovat će kao da previsoko letite…Ali, ne marite za time, s vremenom će i drugi krenuti za Vama.
Sretni brojevi: 10, 15 i 28.


Anđeoska poruka: Anđeo Fiona – Pošto si se obratio anđelima za pomoć, sada budi otvoren da primiš Božanske savjete i podršku. Ti zaslužuješ tu pomoć s Neba.                                    

LAV

Prošlost: Sve što ste učinili u prošlom periodu predstavlja ono najbolje za Vas. Isto tako, sve što Vam se dogodilo u prethodnom periodu, najbolje je što je moglo dogoditi Vam se, kako biste nastavili u smjeru jedne pozitivne budućnosti za Vas.
Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Vaše samopouzdanje bit će na vrlo visokoj razini. Ali, ujedno mučiće Vas umor. Ne forsirajte se, niti u mentalnom, niti u fizičkom pogledu. Odmorite se. Vama je odmor u ovom periodu neophodan, kako bi Vam se određene kockice posložile u glavi, i kako biste postavili nove ciljeve. Provedite više vremena u prirodi i na svježem zraku. Ako Vas muči kakva zdravstvena tegoba, djelujte preventivno.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Na dnevni red dolazi emotivni život. Sve zbog čega ste patili i osjećali se emotivno iscrpljeno počinje da se riješava, tako da ćete biti mnogo vedriji i pozitivniji. Ovo je period, kada ćete mirne i hladne glave raskrstiti sa svim postojećim odnosima koji su Vas na bilo koji način povrijeđivali. Mnoge očekuje riješavanje poljuljanih obiteljskih odnosa. A, one koji su sami ili se osjećaju usamljenima čeka zanimljivo poznanstvo koje vrlo lako i brzo može postati lijepa ljubavna priča. Većina Vać će staviti mnogo jači i ćvršći fokus na polje prijatelja, u okviru čega treba izdvojiti sklapanje novih poznanstva i prijateljstva.
Sretni brojevi: 8, 16, 24 i 25.
Anđeoska poruka: Anđeo Sonja – Donosim ti poruku od umrle osobe koju si voljeo: ” Ja sam sretan, u miru, i mnogo te volim. Molim te, ne brini za mene.”                                         

DJEVICA

Prošlost: Sve što Vam se u prošlosti činilo teže i-ili jako teško dostižnim, ubrzo postaje ostvarivo. Nikako ne odstupajte od svojih želja i ciljeva iz prošlosti. Ne odstupajte od svojih snova.
Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Ovaj period donosi povoljne ishode za sve što se tiče financija, bilo da je riječ o Vašoj osobnoj zaradi, bilo da očekujete nekakav novac. Ako ste nezadovoljni svojom zaradom i financijama, sada trebate usmjeriti misli na nove poslovne poduhvate i-ili nove izvore prihoda.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: I period ove, malo dalje budućnosti za Vas će biti sjajan. Nema potrebe za bilo kakvim negativnim mislima i nesigurnostima. Vi zaslužujete samo najbolje, imajte to na umu, pa poduzmite sve korake koji će doprinjeti boljoj stvarnosti u odnosu na postojeću. Sve što budete učinili u ovom periodu, ma kog životnog segmenta da se ticalo, urodit će plodom, i to vrlo brzo. Samo hrabro, pozitivno i sa srećom.
Sretni brojevi: 5, 10 i 15.


Anđeoska poruka: Anđeo Akaša – Ti si duhovni učitelj. Ti imaš sposobnost da savjetuješ druge i da im pomogneš da probude svoje duhovne potencijale i postanu svjesni Božanske misije svog života.                                                                                                            

VAGA

Prošlost: Mnogi od Vas ste zbog intenzivnih stresnih perioda u prethodnih oko 5 godina, imali problema sa poljuljanim energetskim stanjem. Ono što trebate naučiti kao lekciju iz prošlosti, to je da se maksimalno usmjerite na eliminiranje svega što Vam pričinjava stres, kao i da počnete daleko više voditi računa o samom fizičkom zdravlju. Potrudite se što više vremena provoditi na svježem zraku i uzimajte što više namirnica bogatih raznim vitaminima i mineralima.
Sadašnjost i period od narednih oko 15 dana: U ovom periodu očekuju Vas vrlo značajni poduhvati i-ili vrlo značajni planovi u vezi sa istima. Nema mjesta neodlučnosti, pravi je trenutak za nove poduhvate, i sve na čemu budete radili urodit će plodom. Mnoge od Vas očekuju velike poslovne, kao i promjene u vezi sa stambenim prostorom, mjestom življenja i sl. Ako ste imali kakvih značajnijih zdravstvenih problema, situacija kreće u značajno boljem smjeru.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Pozitivna događanja u Vašem životu se nastavljaju. Misli će raditi munjevitom brzinom, na um će Vam dolaziti brojne velike ideje. Jedino što u ovom periodu može predstavljati prepreku ka potpunom uspjehu su Vaše vrlo izražene crte neodlučnost i nesigurnost. Ako želite značajnije uspjehe u životu bit će Vam neophodno više poduzimljivosti i hrabrosti, ali uz snagu volje, sve je to kod Vas lako ostvarivo. Idealno je za sve vrste pregovaranja, kao i za sve poslove koji podrazumijevaju komunikacije svih vrsta.
Sretni brojevi: 5, 21 i 31.
Anđeoska poruka: Anđeo Zana- Potpuno si zaštićen. Najgore je prošlo. Molim te opusti se i osjećaj sigurnim.

ŠKORPION

Prošlost: Za mnoge od Vas, prethodni period su bojili tonovi usamljenosti. Zapitajte se, što ste to novo naučili o sebi, što su Vaše autentične želje i otisnite se ka njima.


Sadašnjost i period od narednih oko 15 dana: Dosta više sa preispitivanjima, malodušnim i negativnim stavom prema životu. Suočite se sa problemima i patnjama iz prošlosti, pitajući sebe što ste naučili o sebi i životu, ali bez pretjerane analize. Više se rukovodite intuicijom koja je nepogriješivi vodič, a prestavlja jednu od Vaših dominantnih karakteristika. Inače, ovaj period je jako dobar i povoljan za uspostavu novih temelja, stavova i vrijednosti, kao i za nove konkretne poduhvate. Također, ukoliko ste imali kakvih većih zdravstvenih problema ili ozbiljniju povrijedu, vrijeme je da se okrenete ka alternativnim metodima liječenja, što će uz dosadašnju terapiju, imati za cijlj suštinsko riješavanje Vašeg problema.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ponašanje pojedinih ljudi iz Vaše okolice, a moguće i nekih koje tek budete upoznali, može Vam djelovati krajnje iritantnim. Ipak, razmislite o stavovima drugih, bez osude. Svatko radi onako, kako u danom trenutku zna najbolje, pa tako i Vi. Također, svaki odnos odražava i aktualno stanje naše svijesti. Naravno, to ne znači da tebate trpiti osobe koje Vam ne odgovaraju, sasvim suprotno. Ovo je idealan period, da konačno podvučete crtu vezano uz sve odnose koji Vas predstavljaju teret. Ipak, imajte na umu i to, da one osobine koje nam ne odgovaraju kod drugih, ne odgovaraju nam iz vrlo čvrstih, osobnih razloga, najčešće zbog toga što su karakterizirale one osobe čije je ponašanje na nas djelovalo traumtično ili na iritiralo, a možda su prisutne i u nama samima samo ih odbijamo osvjestiti. Pored navedenog, ovaj period nije baš povoljan za sklapanje novih partnerskih poslova, kao i za planiranje i otpočinjanje zajedničkog života ili braka. Sve planove tog tipa, najbolje bi bilo da odgodite za period poslije nove kalendarske godine.
Sretni brojevi: 9 i 18.
Anđeoska poruka: Anđeo Betanija – Kada si ti dobro, svima je dobro! Posveti ovaj dan sebi, uradi pedikir, masažu, ili se okupaj u morskoj vodi.                                                                

STRIJELAC

Prošlost: Period koji je iza Vas, pun je brojnih otežanja i ograničenja. Za mnoge naizgled sitne stvari, morali ste se pomučiti u značajnoj mjeri. To naravno ne znači da ćete u budućnosti za sve morati uložiti mnogo više truda, nego većina osoba iz Vašeg okruženja, ali ono čemu ste se naučili to je mnogo više strpljenja i takta.
Sadašnjost i period od oko 15 dana: U ovom periodu su izuzetno povoljni uvjeti za riješavanje svih obiteljskih problema. Odnosi u obitelji bit će mnogo skladniji i ugodniji, no što je to bio slučaj u prošlosti. Pored toga, mnoge od Vas očekuju vrlo lijepe vijesti o proširenju obitelji. Ako već izvjesno vrijeme težite ostvarenju potomstva, do začeća samo što nije došlo. Također, povoljni su uvjeti za sve vrste rada sa nekretninama, kao i uređenje i adaptaciju stambenog i poslovnog prostora.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovaj period bit će vrlo uspješan, kada je riječ o polju posla i novca. Ali, na drugoj strani moguće su vrlo snažne tenzije, kada se radi o odnosima sa drugim ljudima. Tako će mnogi od Vas koji ste u poljuljanim vezama ili brakovima, uspostaviti vrlo jasne i čvrste granice, što će doprinjeti još večoj poljuljanosti veze ili braka. Ipak, ne posustajte. Uvijek imajte na umu, biti s nekim u vezi ili braku, samo zato da ne biste bili sami, predstavlja destrukciju prema sebi i svojim emocijama. I što se tiče drugih vidova odnosa sa drugima, ovo je period velikog životnog spremanja. Zato, već sada obratiti pojačanu pozornost na sve odnose se bliskim ljudima, za koje smatrate da su poljuljani, kako bez razloga ne bi došlo do većih problema. Ono što je sigurno – narednu kalendarsku godinu, dočeakat ćete uz prave ljude u svom životu.
Sretni brojevi: 8 i 19.


Anđeoska poruka: Arkanđel Rafael – Ja ti pomažem da iscjeliš svoje fizičke tegobe i tegobe drugih. Ti si iscjelitelj, isto kao ja. ”                                                                                    

JARAC

Prošlost: U prošlosti, neki od Vas su riješili većinu obaveza i neugodnosti, a neki od Vas ste poduzeli adekvatne mjere da sa istima raskrstite. Totalno ste otvoreni i puni elana i hrabrosti za nova životna zbivanja. Ipak, veza sa sobom i vjera u sebe, mogu uvijek biti na višoj razini. Naša fizička realnost odraz je toga koliko vjerujemo u Boga i u sebe.
Sadašnjost i period od oko 15 dana: Kod mnogih je prisutna određena doza iscrpljenosti i umora. Ne forsirajte ništa. Posvetite ovaj period osmišljavanju novih životnih strategija i dobro se odmorite. Sve više uviđate, kako Vam je potreban intenzivniji duhovni razvoj. Također, savjetuje se da više vremena provodite u prirodi, u dodiru sa svježim zrakom. Tako će Vam se misli rasvjetliti, što će imati za ishod životna zbivanja koja će Vas činiti daleko sretnijima.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Sve što želite, čemu stremite, na čemu radite, ispunit će se u ovom periodu. Idealno je za početke velikih poduhvata, zasnovanih na svemu onome što su Vaše istinske želje. Zato, već sada počnite voditi intenzivne razgovore sa sobom, kako biste na što bolji i kvalitetniji način spoznali što je to, što predstavlja Vaše autentično JA, a samim tim i što bi Vas najviše ispunjavalo u budućnosti. Samo hrabro i s pozitivnim mislima.
Sretni brojevi: 7 i 29.
Anđeoska poruka: Anđeo Atina – Dobro je kad si snažan. Ti znaš kako da na lijep način ispoljiš svoju snagu tako da to donese korist i tebi i drugima.                                                

VODENJAK

Prošlost: Mnogo puteva,  a niti jedan nije bio zasnovan na čvrstoj odluci i sigurnosti. Ono što je za Vas lekcija iz prošlosti, to je da naučite u svakom trenu držati se svojih autentičnih želja, a kada je potrebno prilagoditi se, onda da to bude na način koji neće narušiti Vaš unutarnji sklad i balans. Prilagoditi se nije nit iz bliza isto, što i odustati. I jako važno – Oprostite sebi, zbog svega za što se osjećate krivima i svima za koje smatrate da su počinili nepravdu prema Vama…Oprost je jedan od glavnih uvjeta za sretan i ispunjen život.
Sadašnjost i period od narednih oko 15 dana: Onome što Vas je mučilo dolazi kraj. Makar je najgore prošlo,..za sva vremena. Sada je potrebno poraditi na osobnoj sigurnosti u to šta želite, kao i na samopouzdanju. Nekima će se dogoditi završetak sa nečim bitnim, koji bi možda mogao biti bolan, ali to je samo trenutačno tako. Život je na Vašoj strani.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovaj period je jednostavno rečeno sjajan, što god da budete započeli. Sve na čemu sada radite, imate će sasvim pozitivan ishod. Isto i sve što budete započeli. Najveći uspjeh je prikazan kroz polje posla i svih radnih aktivnosti i poduhvata, financija, kao i zdravlja. Što se ljubavi tiče, bit će potrebno daleko više fokusa. Ukoliko razmišljate o otpočinjanju zajedničkog života, braka ili o proširenju obitelji, očekujte najbolje.


Sretni brojevi: 9 i 21.
Anđeoska poruka: Tvoja djeca na Zemlji i na Nebu su sretna. Bog i anđeli ih čuvaju.

RIBE

Prošlost: Svi problemi koji su se dogodili na relaciji između Vas i drugih ljudi u prošlosti, odražavali su Vaša tadašnja uvjerenja. Stoga, ne prekopavajte po svojoj prošlosti i ne okupirajte svoje misli time koliko ste bili povrijeđivani od strane drugih. Sada imate više iskustva, što je glavni uvjet da se loši događaji iz prošlosti ne ponove. Upamtite, onako kako zračite, tako i privlačite.
Sadašnjost i period od narednih oko 15 dana: Povedite više računa o svom imunološkom sustavu. A, glavni uvjet za to je da iznađete načine kako da se oslobodite svoje pretjerane osjetljivosti. Prakticirajte više fizičke aktivnosti. Uzimajte prirodne preparate za jačanje imunog sustava. Izbacite namirnice koje se teško vare. Sada je idealno za konsultirati se sa nutricionistom, koji će Vam pomoći oko uspostave za Vas adekvatnog režima prehrane. Čuvajte se povrijeda i budite daleko oprezniji u saobraćaju. Ako imate kakav ozbiljniji zdravstveni problem, u ovom periodu Vas očekuju vrlo značajni poduhvati koji će značajno pomoći njegovom eliminiranju.
Budućnost od naredna 3 mjeseca: Vašim nezadovoljstvima je polako, ali sigurno kraj…Iako možda još to ne vidite, iako možda niste pametni što Vam je činiti kako biste svoj život učinili kvalitetnijim…Dobro razmislite o svemu što Vas muči, kao i na temu glavnih uzročnika tih Vaših muka, koji su duboko skriveni u Vama, i ne očajavajte ako odgovor ne dođe odmah. Također, ne brzajte u donošenju bilo kakvih odluka. U ovom periodu se trebate strpiti i ne poduzimati nikakve krupne nove poteze, jer biste tu mogli sebe odvesti u problem, zbog nedostatka adekvatnih informacija, kao i nedostatka odluke. Strpite se, još malo. Početak godine, ujedno predstavlja i novi životni ciklus za Vas. Iznimka je polje ljubavi koje se za neke počinje otvarati, već u ovom jesenjem periodu.
Sretni brojevi: 1, 15 i 27.
Anđeoska poruka: Anđeo Šantal – Nova ljubav na pomolu – sa nekom novom osobom ili kroz novu strast u postojećoj vezi. Budi otvoren da daješ i pružaš ljubav.


Autor: Damir Igor, astrologdamirigor.com/preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar