utorak, 4. srpnja 2017.

Numerološki aspekti za srpanj: Mjesec dostizanja ciljeva – sve će vam se napokon isplatiti!


Srpanj je mjesec dostizanja ciljeva i izbijanja na vrh.

Trud i rad u proteklim mjesecima će vam se isplatiti. Odlučni ste da uspijete pa je potrebno da se usredotočite na ciljeve i da se uzdignete iznad iskušenja. Ne dopustite da vas bilo što odvuče na pogrešnu stranu, zato uložite sav svoj potencijal i napor.
Uspostavite svoj identitet, budite puni samopouzdanja, vjerujte u sebe, a naročito se fokusirajte na ostvarenje vlastitih interesa. Vladajte svojim osjećajima, zauzdajte impulzivnost, održavajte disciplinu i kontrolirajte napade agresivnosti.
Pronađite vlastiti način pokazivanja autoriteta. Možda ste u poslu u proteklom razdoblju imali gubitke i niste bili zadovoljni ostvarenim, ali sada je pravi trenutak da izbijete na vrh i da se izborite za svoje pozicije. Budite odlučni.
Ako ste u vezi, vrijeme je da dostignete ciljeve koje ste davno zacrtali. Ukoliko ste sami, a želite vezu, ovo je vrijeme za ljubavno ostvarenje.
Povedite računa o zdravlju i prehrani. Ograničite unos slatkiša, ne opterećujte probavni trakt da ne narušite metabolizam, a time i zadržavanje tekućine u organizmu, što može rezultirati otocima i nadimanju.
Što vam donosi srpanj kroz vaš osobni broj mjeseca?
Bioritam se dobiva iz dana i mjeseca rođenja, koje svedemo na prost broj. Nakon toga svom broju bioritma dodamo broj srpnja, sedmog mjeseca u godini (7), adresa godine na globalu (2 + 0 + 1 + 7 = 1) pa tako mjesec lipanj nosi broj 8. Kada taj broj dodate broju svog bioritma dobivate osobni mjesec.
Na primjer, netko je rođen 23. 11:

Dan + mjesec rođenja = bioritam 2 + 3 + 1 + 1 = 7                                                          Bioritam + tekući mjesec + godina na globalu = osobni mjesec 7 + 7 + 1 = 6
1 – dobro promislite što vam dalje valja činiti. Možda mnogo toga niste priveli kraju pa se zato pobrinite da sada završite započeto. Bitno je da znate što želite i da to iskoristite u svoju korist.
2 – zaslužili ste da sebe istaknete i pokažete sve svoje vrijednosti. Imat ćete dovoljno energije i mogućnosti da se izdignete iz onoga što ste do sada prošli. Ako ste imali periode pada u beznađe, sada ćete dobiti pokretačku energiju.                                                         3 – povedite računa o troškovima. Možda će vam novac odlaziti, a ako potrošite sve zalihe, teže ćete ih nadoknaditi. Može biti i nekih blokada na polju poslovanja, ali pustite neka stvari teku kako teku.
4 – vama je prošao mjesec blokada pa ste više emotivno otvoreni. Riješit ćete neke svoje životne dileme. Zaslužujete i vi pažnju i ljubav pa ne pokazujte da sve možete sami i da sve zavisi samo od vas. Sve to znamo, zato sada dopustite drugima da za vas učine nešto lijepo.

5 – dodatne obveze mogu vas spriječiti da otputujete na odmor. Sve će biti predodređeno dodatnim naporima da neke životne, a tako i poslovne stvari, okončate i postavite na svoje mjesto.
6 – za vas ovaj mjesec može biti jedan od ljepših. Opuštenost, smirenost i sloboda, nešto što vam je vrlo potrebno, sve to je pod dobrim aspektima. Mogućnost putovanja, lijepi i zanimljivi dani, iskoristite sve mogućnosti da se osjećate dobro.

7 – imat ćete mogućnosti riješiti neke obiteljske brige. Naravno da ovo može biti i dobar period s trenucima ushićenja i euforije. No, budite oprezni i ne dozvolite da vas ovo previše ponese.
8 – aspekti u ovom mjesecu vam neće dati mir i pokretat će vas u smjeru koji možda ne želite. Kako biste ublažili ove aspekte okrenite se duhovnom uzdizanju i izbjegnite moguće neugodnosti.
9 – olakšanja na mnogim poljima. Priljev novca i aspekti dodatne sreće u onome što imate na umu, na jedan fini i suptilan način.

Nevena Đukić/izvor:astroportal/preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar