subota, 8. srpnja 2017.

9. 7. nebom će zavladati najmoćniji puni Mjesec: Spremite se za siloviti susret sa svojom karmom!

Ponekad nam je dan uvid u ono što je moguće, kada bi samo isključili naše vjerovanje u logično. 

9. srpnja doživjet ćemo moćan i neograničen pun Mjesec.
Često se čini da je život samo ono što mi zamišljamo. Možda je to moć manifestacije; mi težimo živjeti prema onome što smatramo mogućim, piše Elephant journal,a prenosi atma.hr                      
To također može djelovati protiv nas, ako dopustimo da naši strahovi preokrenu našu vjeru.
Ideja o nemogućem je ideja kojoj smo podlegli kad nam nedostaje vizija da drugačije vidimo stvari od onoga čemu smo se nadali.
Mjesec ne može utjecati na nas na način da učinimo nešto što ne želimo učiniti.
Ne može nas odvojiti od naše namjere ili nas prisiliti da promijenimo odredište, natjerati nas da se uputimo na ono koje nam nije suđeno, ali to ne znači da on ne utječe na nas ili da nam ne može pomoći da krenemo u susret svojoj sudbini.
Vjerovati u božansku moć svemira znači živjeti u zahvalnosti za sve što je stvoreno, uključujući mjesec i solarni sustav. To također znači zabavljati se s idejom da je život možda puno više od onoga što mislimo da on jest.

Moramo se prepustiti toku Svemira, dopustiti da stvari dolaze i odlaze kako im je suđeno i biti svjesni da sve što nam je stvarno suđeno, nikada nas neće zaobići – to je ideja karme.
Kada živimo naše živote iskreno i s integritetom, zadržavajući svoje uvjerenje čak i ako se ništa trenutačno ne događa, na drugi način će nam se prikazati te iste kvalitete u drugima i onda stvaramo pozitivan obrazac karme.                                                                            Ako umjesto toga nepotrebno povrjeđujemo druge ili živimo nepošteno, onda će doći do balansiranja univerzalnih energija, koje nam trebaju pokazati – ne odmazdu nego preusmjeravanje.
Ponekad se čini da imamo ograničene misli o božanskom i da vidimo ovu moć kao silu koja je prisutna da nagradi dobro i da kazni loše.
Ipak, u ovom životu ne postoji sila koja namjerno uzrokuje bol bilo kojoj od naših duša. Svemir je pun milosrđa, ali više od toga, božansko nastoji pomoći nam da živimo našu svrhu u ovom životu – ne da nas kažnjava za pogreške na putu.
Ovaj puni srpanjski mjesec sve nas preusmjerava – ili potvrđuje naš trenutni put.
Kako smo ušli u novi mjesec, zagazili smo u drugu polovicu godine. Ovo je vrijeme kada se zbunjenost smanjuje i pokazat ćemo samo koliko smo radili – i naravno, koliko smo napredovali.
U ovom životu moramo otkloniti svoja uvjerenja o tome kako smo zamišljali da će se naša priča odvijati, kako bismo mogli živjeti punim plućima. Svrha svega ovoga je ne razmišljati o smislu naših izbora niti igrati na sigurno i uvijek činiti izbore koji se od nas očekuju.
Imamo dva izbora u ovom životu: Možemo učiniti sretnim svaku osobu koja se nalazi u našem životu ili možemo početi sa sobom i učiniti sreću našim prioritetom.
Često mislimo kako ćemo se usrećiti i odabiremo one putove u životu koji osvjetljavaju naše duše, ali tada povrjeđujemo druge.

Ali, na kraju, onima koji nam samo odobravaju ili nas vole zbog naše želje da im ugodimo, nije na kraju uistinu stalo do toga tko smo, već do toga koliko dobro slijedimo njihove planove za nas.                                                                                                                  Ovaj pun Mjesec vraća nas na karmičku stazu i izaziva nas da kreiramo ono što želimo manifestirati.
Ne možemo stati, opustiti se i onda očekivati ​​da ćemo se jednog dana probuditi sretni, ispunjeni, a pored nas će se nalaziti ljubav našeg života – pogotovo ako smo nepošteni prema sebi, u pokušaju da zadovoljimo tuđe želje.
Umjesto toga, moramo preuzeti odgovornost za vlastiti život i učiniti izbor da živimo u našoj istini – bez obzira koliko nam je drugi pokušavali sakriti. Živeći autentično iz naših srca, automatski stječemo poštovanje drugih, čak i ako nas u početku nisu razumjeli.
Istina je da, budemo li iskreni, prirodno stvaramo pozitivan obrazac karme i pozivamo druge da učine isto.
Kad odabiremo izbore, osjećamo – bilo to svjesno ili ne – kako će nas oni najbliži nama, smatrati slabima i kako ćemo se povinuti njihovoj volji bez ikakvog otpora. Oni će možda imati koristi od nas, ali nikada nas neće zaista poštovati, jer jedino što činimo jest ono što “trebamo”.

Moramo uznemiriti neke ljude kako bismo imali priliku steći poštovanje koje zaslužujemo. Ne možemo ispuniti našu božansku svrhu ukoliko ne namjeravamo napraviti valove.              Ponekad ono čega se bojimo, ono za što mislimo da će stvoriti najveće oluje, također je ono što će nas osloboditi i učiniti da uistinu postanemo osoba koja nam je suđena da budemo.
Sada Svemir započinje naše živote dovoditi u ravnotežu i izazivati nas da uzmemo stvari u svoje ruke. Možemo imati sve – obitelj, sreću, ispunjenje, strast i čaroliju, ali prvo moramo biti voljni uvidjeti to.
Moramo biti spremni stvoriti živote koje želimo živjeti – i prestati živjeti u sjeni nemogućnosti.
I tako se susrećemo s beskrajnim očima karme, a jedina stvar koja nas koči su ograničenja koja smo si sami stvorili.

piše Elephant journal/Prevod i obrada:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar