petak, 23. lipnja 2017.

Zakoni Univerzuma: Kako da nestane ono što ne želite...


Što više mislite o nečemu, to više to koristite, bilo da je to ono što želite, ili ono što ne želite. Zakon privlačenja reagira na korištenje i dodaje još više, pa tako lako ono što koristite uvećavate i širite u svom životu
Ako imate nešto što ne želite u svom iskustvu, jedini razlog što je još tu je taj što o tome razmišljate, što to koristite.
Ako imate nešto što volite, a ne koristite, Zakon kaže, da sve što se ne koristi biva oduzeto. Tu su talenti, tu su vrijednosti, tu su pokloni, tu su osobe, znanja…
Da bi nešto bilo, postojalo u vašem iskustvu, mora biti pokrenuto korištenjem, razmišljanjem ili djelovanjem. Što više koristite određenu temu za razmišljanje, to više to osjećate, što više to osjećate, to više razmišljate.. i tako u krug, uvećavate, uvećavate, širite… Sve na šta usmjerite svoj um RASTE a sve što zapostavite, smanjuje se i nestaje.
Ako netko ima znanje koje ne koristi, onda mu se to znanje oduzima, postaje beskorisno i blijedi… ako netko ima vještinu koju ne koristi, ona se gasi… Ako netko ima neku lošu osobinu i prestane da je koristi, i ona nestaje.
Da bi nestalo nešto što ne želite, prestanite to koristiti. Kako se uvijek mora nešto koristiti, jer je konstantno nešto uključeno, nema isključenja… onda znate da je bolje da koristite ono što želite.
Tako, ako vas nešto iritira u iskustvu, ako vam neke stvari ne idu, uključite samo ono što želite, iusmjerite svoju pažnju ka drugim dobrim stvarima… ove neželjene će se sve manje ukazivati i postepeno nestajati.

Imate dug, prestanite razmišljati o dugovanju, preusmerite se na razmišljanje o prihodima… tako ćete nakon određenog vremena primjetiti da ste dugove lako otplatili i da ih više nemate u iskustvu. Da vam se prihodi uvećavaju, jer kao što rekoh, uvijek širite i uvećavate ono što koristite. Ako ne koristite svoje tijelo, i ono će postepeno slabiti. Zato je potrebno da ga maksimalno koristite.
Kod sebe i drugih, koristite vrline, kvalitete, pozitivne strane, to radite sa svime što mislite da je dobro, i pratite osjećaj jer on govori više od riječi jeste li uključili željeno.

Jer tijek u koji ugazite, postaje bujica, a onaj koji ne koristite – ustajala voda koja ispari.

-Dragana Pavliček
Izvor/preuzeto sa:alternativainformacije

Nema komentara:

Objavi komentar