subota, 17. lipnja 2017.

Veličanstveni jednorozi...

Jednorozi su eterička bića sedme dimenzije, isto kao i anđeli. Na ovom planu su bili prisutni u doba Atlantide kada se svatko mogao povezati s jednorogom na isti način kao i sa svojim anđelom čuvarom. No kako je Atlantida pala u duhovnoj svijesti, jednorozi više nisu mogli spustiti svoju energiju na tako nisku frekvenciju pa su se povukli.
Na našu sreću, jednorozi su se ponovno pojavili kao odgovor na molitve čovječanstva za pomoć. Čovječanstvo je opet na uzlaznoj fazi duhovnog razvoja i jednorozi su s nama, donoseći prosvjetljenje onima koji su spremni.

Anđeli rade kroz naše srce, jednorozi rade s dušom. Anđeli nam pomažu olakšavajući nam putovanje kroz život, ostvarujući naše želje sve dok je to za najviše dobro. Štite nas i vode, šapćući riječi više istine, utjehe ili vodstva. Jednorozi pak traže ljude koji zrače svjetlošću i imaju želju pomagati drugima i mijenjati svijet na bolje, pa makar i u svojoj okolini.
Jednorozi nam pomažu zadržati našu viziju, pružaju nam hrabrost i vjeru da nastavimo dalje unatoč mogućim izazovima i protivljenju okoline. Osnažuju nas da se borimo za najviše dobro. Njihov cilj je dugoročni razvoj naše duše, čovječanstva i svijeta.
Jednorozi ostvaruju želje naše duše, ono što nas duboko usrećuje i pomaže nam da ostvarimo Božanski plan za ovaj život. Nose kvalitete ljubavi, mira, blagosti, nade, veličanstvenost, brižnosti, magije i misterije. Dolaze nam kad smo spremni, pomažući nam da u sebi razvijemo te kvalitete.              Dok anđeli prepoznaju molitve i želje našeg srca i donose ih Bogu, jednorozi Bogu donose želje naše duše i pomažu da se ispune velike vizije. Ponekad je čežnja duše kao titravi plamen koji jedva gori, no jednorozi ga vide i potpiruju svojim dahom kako bi pokušali od iskre upaliti vatru. Na taj su način dovedene želje i aspiracije nekih od velikana čovječanstva.

Jedan od najvećih darova koje možemo dobiti u životu je da se povežemo sa svojim veličanstvenim jednorogom.
Ako često mislite na jednoroge i imate želju pomagati drugima, jednorog će brzo biti uz vas. Ako vjerujete u njihovo vodstvo, spoznat ćete da vas nešto vodi u pravom smjeru i da vam dolaze nove ideje, imat ćete više povjerenja da doista možete utjecati da ovaj svijet postane bolje mjesto za život, koliko god to bio mali osobni doprinos. Polako ćete početi osjećati ili znati da vam jednorozi pomažu, možda će vam ostaviti znak kojeg ostavljaju i anđeli – malo bijelo perce kojim pokazuju da su bili uz vas.
– Ana Kubla

izvor:Trueself.hr/preuzeto sa:alternativainformacije.com

Nema komentara:

Objavi komentar