nedjelja, 11. lipnja 2017.

Drago Plečko-Znanost dobrim dijelom potvrđuje: moguće je vidjeti svoju budućnost!

Naš mozak cijelo vrijeme vidi budućnost, ali mi toga nismo svjesni

POTICANJEM INTUICIJE I PREPOZNAVANJEM „ZNAKOVITIH SLUČAJNOSTI“ IZ BUDUĆNOSTI DOBIJAMO RJEŠENJA ZA DANAŠNJE PROBLEME!
Znanost dobrim dijelom potvrđuje: moguće je vidjeti svoju budućnost! To za nas ne može učiniti nitko drugi, ali možemo sami. Nekoliko eksperimenata koje sam načinio s novom verzijom subliminala „synchro“ izgleda da ukazuje na to.
U raznim laboratorijima svijeta je napravljeno cca 130 pokusa s dragovoljcima, da se vidi hoće li predosjetiti unaprijed kakva će se slika pojaviti na ekranu – vesela ili tužna. Rezultati su bili zapanjujući, ispitanici su na neki način unaprijed „znali“ što će iskočiti. Što može biti u skladu s onime što je dokazao i dr Libet u svojoj čuvenoj studiji – da naš mozak reagira na situacije i do deset sekundi prije no što smo toga svjesni, a kasnije se mi te akcije sjećamo kao učinka naše volje.
Prvo je dr Dean Radin na golemom uzorku dokazao da viđenje budućnosti na ovaj ili onaj način postoji, a pravu je bombu izazvao elaborat „Osjećanje budućnosti“ dr Daryla Bema, vrlo uglednog znanstvenika koji otvoreno tvrdi da se „um proteže kroz Vrijeme“.
U najnovije je vrijeme tim Julia Mossbridge, Patrizio Tressholdi i Jessica Utts otvoreno ustvrdio da ljudi zaista nesvjesno „znaju“ buduće događaje.
Dr Hugh Everett je uvjeren da to potvrđuje teoriju „mnogo svjetova“ pa se sve što se može i događa u nekoj od tih paralelnih stvarnosti. Već sam ranije naveo svoju spoznaju da smo Vrijeme, a tako i Prostor mi sami, a zavrzlamu oko toga u kom smjeru Vrijeme teče doživio sam u izmijenjenom stanju svijesti kao proces koji teče u oba smjera – naprijed i natrag istovremeno!
                                                                                                               Prvi sam puta o tom mom iskustvu pisao prije tri godine i moje je iznenađenje bilo doista veliko kada sam sličnu tezu vidio i u filmu „Arrival“ („Dolazak“). To su znanje taoistički mudraci skrili u posebnom pozdravu kada prsti jednog dlana prekrivaju prste drugog, a palčevi se dodiruju ispruženi u visinu. Vrijeme teče istovremeno u dva pravca, a tamo gdje se oni sastaju jest trenutno naša svjesnost. Danas to razumije samo šačica majstora Qi Gonga.
Bizarna ideja da Vrijeme može teći i unatrag ne proizlazi iz glave nekog šamana nego briljantnog uma nobelovca Richarda Feynmena koji kaže da „su pozitroni antimaterija koju možemo smatrati elektronima koji putuju unatrag u Vremenu“!

Pitanje svih pitanje jest možemo li pokrenuti našu intuiciju i zaviri u vlastitu budućnost?         Kao uvijek, pravi je interes za to izazvao – novac. Kada su neki uspjeli izračunati da su skokovi i padovi dionica na burzi povezani i s kretanjem nebeskih tijela logični je naredni korak bila ideja da je to možda projicirano u našu svijest. Dakako, opet je u prvi plan izbio sinkronicitet C.G. Junga koji je na takav način čak predvidio smrt svog pacijenta u Alpama. Shvatimo li poruke koje zovemo „značajnim koincidencijama“ znati ćemo što dolazi kao da smo poslali sebi poruku iz budućnosti! Doslovce. I logično, ako Vrijeme teče istovremeno naprijed i natrag, što je moja teza.
Jasno je da su najdublja razina arhetipovi, a najjednostavniji među njima brojevi. Obzirom da Vrijeme teče istovremeno u oba smjera, signifikantni brojevi su u pravilu palindromi (čitaju se jednako s obje strane, op.a.). Na tome se zapravo bazira Pitagorina duhovnost.
No, ono što locira pojedinca u Hologramu jest vibracija njegova imena. Zna se da je pjesnik Tennyson lako ulazio u stanje Kozmičke svijesti pukim ponavljanjem svog imena. No, to je velika rijetkost. Odlučio sam ciljane vibracije pojedinaca ugraditi u glazbu uz adekvatne poticaje koji šire svjesnost o značenju naizglednih slučajnosti. Proces kreiranja takve kombinacije za jedinku je kudikamo složeniji od standardnih CDova koji daju rezultate u liječenju bolesti. Cilj je jasan: podizanje razine intuicije što bliže izvjesnosti, a ja to zovem i „neurofiziološkom superpozicijom“.
Zanimljivi su neki primjeri takova djelovanja ovog CDa.                                                      Jedan naš čovjek koji živi u Wisconsinu gleda na TV utakmicu hokeja na ledu. Posve slučajno mu pada na pamet da se kladi na utrku pasa za pet dolara. Nesvjesno pogleda na sat i vidi da je 11:11. Sjeti se sinkroniciteta i uplati 5 dolara na psa. Iste večeri, slučajno, u sportskom pregledu gleda reportažu s utakmice i ugleda brojeve 11:11. To ga podsjeti da se uopće kladio i provjerom sazna da je dobio 8,5 dolara. Dakako, ne treba to shvaćati kao sredstvo predviđanja sportskih rezultata i brojeva lotta nego mehanizam djelovanja sinkroniciteta.

U drugom slučaju žena koja je samohrana majka šalje na putovanje svoju 15-godišnju kćer, sa ekskurzijom. Tijekom dana u više navrata primjećuje broj 4:44 i odmah pomisli na dijete. Nazove je i sazna da je izgubila novac i bojala se nazvati. Šalje joj novac isti dan.
Treća žena javlja kako je prošla zdravstvenu krizu u intenzivnoj njezi uprkos lošim prognozama. Kaže, kada se u noći krize probudila uspaničena i vidjela da elektronski sat pokazuju vrijeme 2:22 „odjednom je znala da ništa ne može krenuti lošim putem“. Ujutro je kriza prošla.

Uvjeren sam da je prepoznavanje „značajnih koincidencija“ u srži spiritualnog prosvjetljenja, nadilaženja logičkog aparata kao prepreke razumijevanju nad-dualne stvarnosti na intuitivno-osjećajnoj razini.
autor:Drago Plečko /preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar