četvrtak, 11. svibnja 2017.

S.N.Lazarev: Opasnost tehnika upravljanja podsviješću i manifestiranja želja

Ako u čovjekovoj duši postoje ljubav i energija, njegove će se želje ostvarivati, kupit će automobil onda kada poželi i to neće naškoditi njegovoj duši.

Čovjek, koji u svoju podsvijest unosi program “hoću što prije kupiti auto”, preraspoređuje svoje energetske tokove.
On isisava energiju iz daleke budućnosti i premješta je u blisku budućnost.
On zaista dobiva automobil i raduje se, ali pritom ne sluti da se to može “naplatiti” bolesti i nesrećama.
U Americi su sada veoma popularne metode vladanja osobnom podsviješću. Pragmatični Amerikanci se prema njoj odnose kao prema čarobnoj kutiji iz koje se može dobiti sve što zaželimo.
Nedavno sam čuo priču o jednoj ženi koja nije stavljala želje na papir, ali se 2 godine molila i u svakoj molitvi je tražila od Boga da joj da stan. Dvije godine kasnije, nekim čudom je dobila taj stan, no ubrzo joj je poginuo sin jedinac. Dobila je sadašnjost ali joj je zato oduzeta budućnost.

Što je osmijeh? To je bljesak energije koja se oslobađa kroz radost. Amerikanci se neprestano osmjehuju i sve druge podučavaju kako da ostvare svoje želje ali su pritom najdepresivnija nacija na svijetu.
Depresivnost stanovnika Amerike povezana je sa strahom za budućnost kojoj slabi “napon” zaradi sretne sadašnjosti.                                                                                                Uzgred – obraćam se prijatelju – to što je tvoju majku zaboljelo srce, a tebe počelo presijecati, omogućilo ti je da na vrijeme shvatiš opasnost od sličnih tehnika. Neki pišu cedulje, raduju se ispunjenoj želji, ali se pritom ne razvijaju, već jednostavno kradu od samih sebe budućnost.
Onaj tko se obraća Bogu, brže biva kažnjen za svoje greške i lakše pronalazi pravi put, živeći u harmoniji s okruženjem.

Ulomak iz knjige/uredili:Alternativainformacije.com/preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar