ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

Primite jasnije poruke: Kako ojačati vezu s anđelima?

“Vaši su anđeli uvijek s vama i uvijek ste povezani s njima. No to ne znači da ćete zamijetiti njihovo vodstvo i prisutnost”, kaže Melanie Beckler, autorica knjiga Let Your Light ShineChanneling the Guides and Angels of LightAngel Messages, Ascension Angel Messages i Experience Angels te CD-ova i DVD-ova o anđelima. Zbog društvene uvjetovanosti, vlastitih uvjerenja i ega, objašnjava ona, možda potpuno propuštate povezanost s anđelima. To možete promijeniti: zatražite li, anđeli će vam pomoći da dođete na odgovarajuću frekvenciju i zamijetite njihovu prisutnost. Vezu s njima možete ojačati na ovih 7 načina.                                                                                                                                      1. Odredite namjeru – možete doći do točke kad ćete se u svakom trenutku moći povezati s anđeoskim vodstvom. Zato odvojite vrijeme da se svjesno prilagodite frekvenciji i uključite. Nađite udobno i tiho mjesto na kojem nekoliko minuta možete uspostavljati vezu s anđelima. Ugasite kompjutor, utišajte telefon, zatvorite vrata. Odredite namjeru da se povežete s anđelima.

2. Raščistite svoj prostor – kada tek učite uskladiti se s odgovarajućom frekvencijom i zamijetiti prisutnost anđela, nered može jako odvlačiti pozornost. Stoga prije svjesnog “uključivanja” u vodstvo svojih anđela, uredite svoj prostor: iznesite smeće, raščistite hrpe stvari i pospremite sve na svoje mjesto. Možete otvoriti prozore te pustiti u prostoriju svjež zrak i prirodno svjetlo. Čist prostor pomoći će vam da raščistite i svoj um, što je ključni korak u uspostavljanju veze s anđelima. Za lakše postizanje odgovarajućeg raspoloženja, u difuzor stavite malo eteričnog ulja, upalite nekoliko svijeća ili zapalite nešto kadulje.
3. Pročistite i podignite svoju vibraciju – ovo je nešto što dolazi ruku pod ruku s raščišćavanjem svog prostora, a ključno je za uspostavljanje veze s anđelima. Srećom, i u tome možete zatražiti njihovu pomoć: zamolite ih da vam pročiste i podignu vibraciju. Potom neko vrijeme sjedite u opuštenu položaju, dišite i zamišljajte božansku bijelu svjetlost posvuda oko sebe. Svjesno udišite svjetlost, a kad izdišite, otpustite sve što vas opterećuje i vuče prema dolje. Proces vam može olakšati slušanje glazbe koja vas podiže ili vođene anđeoske meditacije te udisanje eteričnih ulja tamjana, lavande i paprene metvice.


4. Zazovite zaštitu – strah je jedna od glavnih stvari koje blokiraju ljude i sprječavaju ih da uspostave duboku vezu s anđelima. Jednostavno je rješenje neka vrsta zaštitnog rituala koji omogućuje osjećaj sigurnosti. Melanie Beckler za tu je svrhu savršeno zazivanje božanske svjetlosti. Može pozvati arhanđela Mihaela ili anđele zaštite da paze na vas dok se povezujete s anđelima. Iskušajte jednostavno zazivanje poput ovog: “Hvala ti, (ime) što se sada povezuješ sa mnom i štitiš me na svakoj razini dok skidam svoj štit i podižem se da se povežem sa svojim anđelima.”
5. Zatražite od svojih anđela da se povežu s vama – duboko udahnite, zatvorite oči i nastojte se što bolje usredotočiti. Možete staviti ruke na srce dok govorite: “Anđeli, molim vas da uđete i povežete se sada sa mnom… Pomozite mi zapamtiti vašu prisutnost i povezati se sa znanjem, mudrošću i istinom koji će mi sad najviše koristiti. Hvala vam.”
6 Slušajte – kad pitate, vaši će anđeli odgovoriti. Nemojte se previše truditi slušati, samo se usredotočite na disanje i vjerujte da anđeli odgovaraju na vaš poziv. Utišajte um, otvorite srce i slušajte vodstvo svojih anđela. Imajte na umu da ćete anđele čuti nešto drukčije nego što biste očekivali. Obratite pozornost na inspirativne misli, osjećaje i osjete, a potom vjerujte vodstvu koje se pojavi; možete ga i zapisati. Katkada će najvažnije vodstvo doći putem vaših osjećaja i duha, a ne uma.
7. Tražite svjetlost i ljubav – zapamtite da su vaši anđeli spiritualna bića nevjerojatno visoke vibracije čiste ljubavi i svjetlosti. Bilo kakvo vodstvo koje dijele dolazi iz te perspektive. Stoga, osjetite li ikakav strah zbog poruka ili osjećaja, pustite ih da odu – to nisu vaši anđeli! Otpustite u svjetlost svaki strah, sumnju ili upletanje ega uma te usredotočenost preusmjerite na disanje, usklađivanje s božanskom svjetlošću koja je svuda oko vas i slušanje otvorena srca vodstva koje dolazi od anđela, što je sto posto usklađeno s božanskom ljubavlju. Ako nikako ne možete zaustaviti glas sumnje svog ega, zatražite od svojih anđela da vam pomognu otpustiti tu misao i potpunije se uskladiti s ljubavlju i anđeoskom frekvencijom u sadašnjem trenutku.

autor:Melanie Beckler/pripremila:Patricia Lucija Tomasović/izvor i preuzeto sa:alternativainformacije  

Nema komentara:

Objavi komentar