subota, 6. svibnja 2017.

15 poruka Svemira: Evo što znače neočekivani susreti…

Vi niste izolirano biće, odsječeno od ostatka svijeta. Vi ste povezani sa svemirom na bezbroj zamršenih načina – nitima koja su utkana u vaše biće. I kroz te niti svemir vam može slati poruke.


Nema sumnje da ste naišli na mnoge od njih u svom životu, a ponekad možda čak i niste shvatili što su. Možda ste ih smatrali slučajnošću, ali postoji dobra šansa da su znakovi iz svemira osmišljeni kako bi vas vodili na jedan ili na drugi način.
Ovdje su 15 takvih načina na koja vam svemir može slati poruke.
1. Ponavljajuća iskustva
Primjećujete li ponekad da vam se ista stvar događa iz dana u dan?
Možda stalno prolijevate  piće, udarate se u prst ili gubite telefon – svaka od tih stvari može imati dublje značenje koje nije očito na prvi pogled.
2. Snovi
Vaš nesvjesni um je dio vas koji je najčešće duboko ukorijenjen u širem svemiru i većini je otvoren za primanje poruka.
Poruke se često prenose posredstvom snova. Kada spavamo usklađujemo se s našim nesvjesnim umom  dovoljno dugo da bi mogli apsorbirati poruku koju nam je svemir poslao.
3. Životinje
Prirodni svijet ima mnogo načina na koje može poslati poruku Svemira, a ništa nije važnije od životinja. Kada konstantno viđamo određenu životinju ili životinjsko ponašanje, to može ukazivati na neispunjene želje ili na predstojeće događaje.
Na primjer, ako stalno primjećujete jata ptica koje lete visoko na nebu, to može biti znak da osjećate potrebu za putovanjem i bijegom na neko vrijeme.                                                4. Obrasci brojeva


Dok sami brojevi mogu biti ljudska tvorevina, oni još uvijek mogu biti oblik komunikacije sa svemirom.
Ponavljanje brojeva kao 11:11 ili uzastopni brojevi – 1, 2, 3 mogu imati skrivena značenja; sve što morate učiniti je – dešifrirati ih.
5. Sinkronicitet
Sigurno ste doživjeli ovo mnogo puta – razmišljate o nekome malo prije nego što vas ta osoba nazove, pošalje vam poruku ili naletite na nju osobno.
Najčešće, to je znak da ste na pravom putu. To je način na koji vam svemir potvrđuje da su vaše misli savršeno usklađene sa vašom budućom stvarnošću. Svemir vam daje veliko “da” kako bi potvrdio da idete u pravom smjeru.
6. Gubljenje/pronalaženje/razbijanje predmeta
Naš odnos sa stvarima koje posjedujemo je vrlo jak i nije čudno da nam svemir može slati poruke preko njih. Kada nešto izgubimo, nađemo ili nešto razbijemo, to može značiti razne različite stvari.
Pronalaženje stvari je često dizajnirano da osnaži memoriju unutar vašeg uma, a razbijanje predmeta često je znak da morate nešto otpustiti.
7. Ponavljajući riječi/fraze
Slično kao kad se ponavljaju iskustva u kratkom vremenskom razdoblju, kada opetovano nailazite na određenu riječ ili izraz, to obično znači nešto.
To bi mogla biti vrlo specifična poruka,  razmislite o tim  riječima kao o tragovima kako bi mogli shvatiti o čemu se radi.
8. Boli i bolesti
Bol ne mora uvijek biti direktna posljedica određenog incidenta, te bolesti ne moraju nužno imati očigledan izvor. Ipak, nije neuobičajeno za obje ove stvari da simboliziraju nešto drugo u vašem  životu.
Lokacija boli ili vrsta bolesti može imati skriveno značenje, nešto na što biste trebali obratiti pažnju.
9. Pjesme/Glazba/Riječi
Jeste li se ikada probudili s pjesmom  u glavi? Ili ste se bavili nečim i odjednom začuli određeni komad pjesme?
Naši umovi često stvaraju složenu povezanost između glazbe i naših emocija. Svemir tada može koristiti određene pjesme  ili riječi kako bi nam prenio važne informacije.
10. Vremenske prilike
Vremenske prilike u određenom području su nešto što mnogi ljudi doživljavaju u isto vrijeme pa se možda pitate kako to eventualno može biti poruka iz svemira.
Nisu vremenske prilike u cjelini ono što je važno, već ono što ćete primijetiti i kada ćete primijetiti. Dakle, ukoliko  vašu pažnju privuče grmljavina, to je znak da trebate uzeti pauzu od onoga što radite.


Isto tako, ukoliko žudite za određenom vrstom vremenskih prilika, to vam može puno reći o vašem stanju uma. Ako zaželite oluju, na primjer, to bi moglo značiti da osjećate potrebu da sperete nedavne događaje, da se očistite od njih.
11. Neočekivani susreti
Jeste li se ikada slučajno susreli s nekom osobom koja vam može pružiti idealnu pomoć vezano za vaše trenutne nevolje? Možda ste upravo odlučili dati otkaz na poslu kako bi postali osobni trener i onda na zabavi koju je organizirao vaš prijatelj susretnete osobu koja je to isto učinila nekoliko godina ranije.
Na ovaj način svemir vam govori je li to ili nije pravi put za vas (ovisno o savjetu koji vam pruži druga osoba).
12. Emocije
Naši osjećaji mogu biti vrlo važni glasnici i ponekad nam govore stvari od najveće važnosti.
Tako, na primjer, ako ste na sigurnom mjestu, ali odjednom vas svlada osjećaj neobjašnjivog straha i strepnje, možda postoji dobar razlog da budete naročito oprezni.
13. Neobične/nove riječi
Svemir vam možda želi prenijeti određenu poruku i tako odabire da vas izloži neobičnim, novim riječima koje će vas zaustaviti na trenutak.
Kad naiđete na riječ kojoj ne znate značenje ili čujete riječi koje niste čuli u govoru jako dugo vremena, to može biti znak da trebate obratiti pažnju.
14. Miris
Naši umovi će povezati određene ljude ili događaje s različitim mirisima tijekom trajanja naših života. Možda nećete biti svjesni da uopće postoje te veze dok ne naiđete na neočekivani miris koji ostavlja snažnu sliku u vašem umu.


Kada naiđete na više neobičnih mirisa, možda vas svemir pokušava podsjetiti na nešto ili nekoga tko ima poseban značaj za situaciju s kojom se suočavate u sadašnjosti.
15. Osjećaj iz trbuha
Valja ponoviti da je vaš nesvjesni um usklađeniji s univerzalnim vibracijama od vaše svijesti. Dakle, kad shvatite da je vaš osjećaj iz trbuha još jedan potencijalni glasnik na kojeg treba obratiti pažnju, to bi se trebalo odvijati prirodno.
Vaš instinkt i intuicija često se izražavaju kroz osjećaj u trbuhu i ti osjećaji su proizvodi aktivnog nesvjesnog uma koji prenosi poruku iz onostranog.
***
Vjerujete li da vam svemir šalje poruke? Nailazite li često na ove znakove  u svom svakodnevnom životu? Napišite svoje misli u komentarima ispod.
Izvor: aconsciousrethink /preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar