utorak, 11. travnja 2017.

Vlada Ružičasti Mjesec – Nositelj ženske sreće i dobre karme

Pun Mjesec posipa životne puteve ružičastim prahom i otvara vrata velikom uspjehu! Pročitajte kakva energija vas prati ulaskom punog Mjeseca u znak Vage             Retrogradne planete su obilježile travanj 2017. godine kao mjesec koji na svakom koraku zadaje nove prepreke, ali ulazak punog Mjeseca u znak Vage 11. travnja 2017. godine donosi mističnu energiju koja pokazuje pravi put ka ispunjenju životnih ambicija i skrivenih želja, piše Lovesensa.

Ovaj pun Mjesec naziva se još i ružičasti Mjesec jer donosi pravu energiju proljeća i podsjeća nas na snagu i moć koju nosimo u sebi. Ali, ne treba zaboraviti da je ovaj Mjesec nositelj ženske sreće i dobre karme, pa će dame ubrati zaslužene plodove svog truda.                          Pun Mjesec u Vagi pojačava intuiciju, mnoge dame će uspjeti kanaliziraju svoj energetski tok u pravom smjeru. Možda ste na putu uspjeha doživjeli poraz, ali zapamtite da nije svaki dan svijetao i sunčan. Međutim, ako svakog dana napravite jedan korak ka cilju vaš pobjede će početi da se redaju u nizu.
Magija “ružičastog” Mjeseca zahtijeva da se posvetite sebi, osjetite tišinu i zahvalite svom tijelu i srcu na svakom dobrom potezu u prethodnu razdoblju. Častite svoje tijelo odmorom, poklonite duhu mir meditacijom i emocije dovedite u sklad podsjećanjem koliko ste uspjeha i truda u svoj život uložili. Vrijeme je da se odmorite od planiranja budućnosti, posvetite sebi i izgovorite: “Zahvalna sam i posvećena svakom trenutku koji mi je poklonjen.”             

Nagrade za vrijedne i kreativne duše

Kada pun Mjesec pokaže svoj pravi sjaj trebamo se sjetiti izreke “Kako siješ tako ćeš i žeti”. Zato uspjeh i nagrade slijede onima koji su postavili dobre temelje na putu ka ostvarenju planova, pa će se sav trud isplatiti, naročito damama.

Iako na poslovnom planu možemo očekivati ​​napredak, punom Mjesecu u Vagi sukobljava se agresivni Ovan koji vlada ovim razdobljem, pa će međuljudski odnosi biti napeti. Ipak, Mjesecu u Vagi pridružuje se sretni Jupiter zato će sve nesuglasice biti riješene ako smo dovoljno mudri da ostvarimo kompromis. Pod utjecajem ružičastog Mjeseca veliku ulogu imat će članovi naše obitelji i prijatelji, a mnogi će vas iznenaditi pružanjem potpore umjesto otpora.
U tajnama ljubavi rođenima u znaku Ovna predviđen je turbulentan period, a samo odvažni Ovnovi koji otvore srce pronalaze put do srodne duše. Pun Mjesec zahtjeva oslobađanje emocija, zato će mnogim znakovima biti lakše pokazati partneru koliko ga vole, ali i da razgovaraju o problemima i planovima za zajedničku budućnost.
Dok će mnogi znakovi maštati o ljubavi, Djevica će graditi svoje samopuzdanje i samo će na taj način uspjeti povećati svoje prihode, jer napredak u poslu ovisi o napretku našeg uma.
Pun Mjesec u znaku Vage zahtijeva da čvrsto stojite na zemlji i razdvojite fantazije od potreba realnosti, što će najteže poći za rukom Vodenjacima koje tragaju za novom avanturom.
Pun Mjesec donosi darove, pa ne propustite priliku da uzmete ono što vam Univerzum šalje.

Ipak, nemojte se preopteretiti već pričekajte ugodno iznenađenje i proslavite zasluženi uspjeh.
Izvor: Lovesensa/preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar