utorak, 4. travnja 2017.

Lorna Byrne-SNAGA ANĐELA NADE...

Anđela nade prije sam viđala vrlo rijetko, a sada ga vidim svaki dan ( a i vidim ga u svakoj zemlji koju posjetim). Ljudi imaju potrebu njegove pomoći.

Anđeo nade ne izgleda kao svaki drugi anđeo kojeg sam vidjela. Izgleda kao masivni plamen. U okviru ovog vrlo jakog plamena nazirao se slabašan ljudski izgled, muškarca kako drži baklju – poput olimpijskog plamena. Anđeo nade je vrlo svjetao i ogroman, visina zrelog stabla. Izgleda kao da je stalno u pokretu, okrećući se na pozive, potiče na vodstvo sa blagim osmjehom. Izraz lica mu je pun ljubavi i ohrabrenja.
Anđeo nade ima vrlo snažan utjecaj na ljude. Kao da je u stanju komunicirati i utjecati s ljudima snažnije nego to ostali anđeli mogu.

Kad je Anđeo nade ispred nekoga, on je poput magneta, stvara silu koja vuče osobu, dajeći mu snagu da ustraje, da ne odustaje. Anđeo nade i drugi anđeli mogu nas ispuniti nadom i potaknuti nas da učinimo prave stvari, ali mi moramo pokrenuti akciju. Moramo slušati; anđeli ne mogu prekoračiti našu slobodnu volju. Oni nam mogu pomoći da svjetlo nade gori u našim životima, ali ne mogu učiniti ništa ako mi ne učinimo naš dio, da ih pozovemo.

– Lorna Byrne

Nema komentara:

Objavi komentar