četvrtak, 27. travnja 2017.

Drago Plečko-Ne postoje granice MOĆI UMA – Aktivacijom “Junk” DNK-a čovek će steći moći koje su nezamislive:

Podsvijest “očitava” vibracije, a ne samo poruke riječima. Jedna od najvećih tajni budizma je riječ s pet slova koja navodno „sadrži znanje 120 svetih spisa“!                                                            NE POSTOJE GRANICE MOĆI UMA, A AKTIVACIJOM TZV. „JUNK“ DNK ĆE ČOVJEK STEĆI MOĆI KOJE SU DANAS NEPOJMLJIVE
 Piše: Drago Plečko 

Prije tri godine mi se za pomoć obratio H.Đ iz Tuzle. Dijagnoza: mikrocelularni rak pluća. Prognoze: vrlo loše. Nakon tri godine još se osjeća normalno. Bolest se ne pogoršava. Mimo svih očekivanja. No, poseban je po nečemu – da sam mu izradio CD bez ijedne sugestije riječima, samo sa vibracijama!
Sličan su efekt slične vibracije pokazale kod 43-godišnje žene iz Bjelovara (S. Z.) koja je godinama patila od strahova, depresije i agorafobije. Nakon svega dva tjedna slušanja subliminalnih vibracija i kratke desenzibilizacije poduprte prehranom za reguliranje razine serotonina i dopamina u mozgu sve su joj smetnje nestale.
Kako ima malo onih koji osporavaju da je tim pacijentima bolje uprkos svim očekivanjima, nemalo sam se iznenadio kada sam shvatio da na djelu mora biti moć organizma za očitavanje značenja vibracija koje su korištene.


Michio Kaku – prvo veliko ime fizike koje je potvrdilo da živimo unutar matrice koju je stvorila Kozmička Inteligencija.

Ono što sada kategorički tvrdi i Michio Kaku, ugledni njujorški fizičar, da živimo u nekoj vrsti Matrice koju je kreirala Kozmička Inteligencija i u kojoj smo sa svime povezani podrazumijevalo bi po meni kontakte van naše svjesnosti koji mogu gotovo sve. Ako nađemo put do njih, pravi okidač u nama koji treba stisnuti. Ako je to apstraktna vibracija koja interferira s našim genima – i čuda su moguća. Da na sličan način takove vibracije „čita“ i ljudska koža pokazali su brojni pokusi koje smo izveli s vorteks antenama.

Zanimljivo je da je do nedavno nepoznati egipatski “srebrni faraon” Psusenes koji je živio prije više od 3000 godina i doživio neobičnu starost za to vrijeme na jednom mjestu rekao “Volja (svijest) može promijeniti sve događaje…”. Naizgled sitan detalj, ali tko razumije što stoji iza te rečenice shvaća i njegovu genijalnost.
Marco Cesati Cassin se bavi slučajnostima odnosno koincidencijama i navodi niz šokantnih primjera koji potkreplju tezu da ništa nije slučajno, a vještina življenja se poboljšava zamijećivanjem koincidencija, a još više ako znamo interpretirati što nam one žele reći. C.G. Jung ih je zvao sinkronicitetom.
Posebno je dojmljiv primjer njegova pacijenta koji je neprestano sanjao kako zakoračuje u prazninu nakon čega se scena zamračuje. Iako je imao loš predosjećaj u vezi s time Jung priznaje da nije shvatio poruku iz tog sna dok spomenuti nije poginuo u Alpama tako da je zakoračio preko litice i poginuo na mjestu. Cassin samouvjereno tvrdi da je “sve povezano sa svime”, a iza toga stoji neka nadmoćna inteligencija.                                                                                                                                  Sve već znamo samo se ne možemo sjetiti!

Kao vrhunac događaja koji je nemoguć bez intervencije “viših sila” navodi primjer kartaške igre bridge i slučaja iz engleskog sela Bucklesham kada su svi igrači u jednom miješanju dobili trinaest karata iste vrste. Danas je vjerojatnost da se to dogodi 1:633.013.559.600, a kada bismo to protegnuli na par tisuća godina povijesti dobijemo nešto sasvim nemoguće – vjerojatnost od 1 naprama 2.235.197.406.895.366.368.301.559.999! Što se ne može ostvariti ni do kraja života našeg Svemira!


J. B. J. Fourier – veliki matematičar za kojeg se tvrdi da je pružio instrument za razumijevanje niza pojava koje su danas “na rubu znanosti”. Službena se znanost ne izjašnjava.

Zašto je vjerojatnost da naši geni razumiju vibracije koje nisu nasumične daleko veća no što možemo zamisliti? Već u Vedama postoje znanja kako do njih doći, a čak su u nekim slučajevima matematičari prepoznali tzv. Fourierov niz ugrađen u njih. Dok rishiji vele da “tako oblikovane vibracije dodiruju najdublje razine naše svijesti”, matematičari šute. Kako prepoznajemo svega 3% gena kao aktivnih, posve je nezamislivo što krije preostalih 97%. Tzv. otpadna ili „junk“ DNK koja pluta stanicama tijela svojim će buđenjem otvoriti stvarnosti koje su potpuno nepojmljive današnjoj znanosti, religijama, znanstvenoj fantastici i mistici.
Na nešto s granice mogućeg što se uklapa u uvjerenje o moćima odabranih vibracija kao aktivatorima na razini gena sam naletio u dugim noćima koje sam provodio s tibetanskim lamama. Jedan monah iz nepalske lamaserije Chang Chub Ki Sem Gompa mi je prije 35 godina rekao nešto što mi tek sada postaje jasno. Jednostavnu riječ s pet slova koja, kako je točno rekao, „sadrži mudrost 120 svetih spisa“. Nikada nigdje drugdje nisam naišao na tu riječ, zapravo mantru. Koja bi, kako sam shvatio, jednog dana ili upornom praksom trebala probuditi samoj sebi nesrazmjerno znanje zaspalo u našim genetskim strukturama.
Sama pomisao da nevjerojatno postaje moguće potiče optimizam jer bi to značilo da postoji pristup slojevima uma koji mogu utjecati na biokemijske procese u tijelu. Na putu dokazivanja te teze stoje ortodoksna znanost, etablirane velike religije, interesi farmaceutske industrije, a time automatski političke nomenklature u svim državama svijeta.

Nekako mi se čini da je to teže preskočiti nego Hadrijanov zid između svjesnog uma i podsvijesti.            Piše: Drago Plečko   Izvor i preuzeto sa:  www.motivacioneprice

Nema komentara:

Objavi komentar