srijeda, 8. veljače 2017.

Imaš čitavu vječnost za pronalazak onog pravog, stoga prvo pronađi sebe...

Znam da želiš nekog tko će te grliti i čuvati, tko će se s posebnom nježnošću odnositi prema tvom srcu, no pričekaj.
Ne trebaš nekog uz sebe kako bi zaspala. Ne još. Možeš pričekati na to.
Tvoj prioritet ne bi smio biti pronalazak tvoje srodne duše. Važnije je da pronađeš samu sebe.                   Jako je važno da pronađeš svoju strast. Adrenalin u svojim venama. Pronađi ono zbog čega ćeš ostati budna do 3 ujutro i probuditi se dva sata kasnije. Saznaj što te tjera da zaboraviš na svoje suicidalne misli i osjetiš istinsku zahvalnost prema životu.

Otkrij zašto je djevojka koju vidiš u ogledalu toliko tužna kada je sama. Što želi? Što joj nedostaje? Ako je u pitanju „netko“, kakav tip osobe bi ispunio prazninu koju osjeća? Je li to najbolji prijatelj koji će je nasmijavati kada bude teško? Je li to stranac s kojim će piti kako bi zaboravila na svu bol? Ili je to tajanstveni glas koji joj govori da vjeruje u nju, da se  ponosi njome?
Pronađi ono zbog čega tvoje srce brže tuče. Pronađi ono što budi leptiriće u tvom trbuhu. Pronađi ono što će klišeje pretvoriti u tvoju stvarnost.
Otkrij tko si i što želiš u ovom svijetu kaosa  jer si samo dotaknula površinu tvojih žudnji. Želiš kuću uz more, no što će tu kuću pretvoriti u dom? Diploma koju ćeš objesiti na zid, mala djevojčica, štene koje trči po dvorištu? Želiš posao u novinarstvu, no što želiš s istim postići? Osim novca. Osim sigurnosti. Kakvim životnim blagoslovima se nadaš?

Otkrij što želiš da ti ovaj svemir pruži. Nemoj se bojati ako zvučiš pohlepno, sebično ili nerealno. Ne ograničavaj svoje fantazije jer ćeš upravo u njima otkriti svoje važne dijelove. U njima ćeš pronaći ono što te pokreće. Saznat ćeš kakav si tip čovjeka istinski.
Otkrij što te inspirira, što te motivira. Otkrij što je to što te gura naprijed i u najgorim danima. Saznaj svoju misiju na zemlji jer bez obzira koliko se ponekad bezvrijedno osjećala, imaš cilj. Tvoj život ima smisao. Postoji jako dobar razlog zašto postojiš i predivan je. Ti si predivna.
Imaš čitavu vječnost za pronalazak onog pravog, stoga prvo pronađi sebe. Zaslužuješ upoznati se.

Nema komentara:

Objavi komentar