petak, 11. studenoga 2016.

3 načina kako Svemir pomaže stvoriti čarobnu ljubavnu vezu: I vi morate odraditi svoj dio!

Svi želimo čarobne odnose koji nas nadahnjuju da rastemo i postanemo bolji ljudi, ali istina je ovo: Svemir vam neće ispustiti nešto u krilo samo zato što vi to želite.
Morate i vi odraditi svoj dio i kreirati željenu stvar. Ukoliko niste zadovoljni s trenutačnim odnosom ili planirate ući u novi odnos s novom osobom, nemojte se bojati postaviti smjer u kojem želite da taj odnos ide.
Vi upravljate svojim iskustvima u životu, a hvala bogu, to znači da možete odabrati život kakav želite živjeti, piše The spiritscience.
Možda je sve što želite osoba s kojom možete provesti vrijeme, a to ne mora biti ništa posebno i izvanredno. To je potpuno u redu. No, neki od vas žele odnos u kojem će dva svjesna pojedinca kreirati nešto čarobno.

Ovdje su neki bitni načini na koje vam Svemir pomaže stvoriti duhovno partnerstvo u vašem trenutnom odnosu ili pomaže započeti novi odnos s budućim partnerom, ali zapamtite – I vi morate odraditi svoj dio!
1) Pretvorite svoje svađe u rješenja
Svi mi želimo imati sretan, zdrav odnos s ljudima do kojih nam je stalo. No, čini se da smo pali pod lažna vjerovanja zahvaljujući medijima i kulturi koji za svađe u odnosima tvrde da su znak toksičnog odnosa.
Pošto mislimo da su svađe u odnosima loša stvar, mi ih izbjegavamo ili napuštamo odnos, ukoliko počne dolaziti do njih.
Ne razmišljajte o svađama kao o strašnim nepremostivim preprekama u vašem životu. Zajedno pronađite rješenje, kao tim. Cilj bi uvijek nakon svađe trebao biti poboljšanje odnosa, postizanje jasnoće i transparentnosti.
Teškoće su glavna vrata za dostignuća u životu i svađe u vezi su zdrav način za vas oboje da dođete do rješenja zajedno i stvorite uniju duša iz svojih trenutaka nesklada.
Nemojte se bojati duboko preispitivati sebe i svog partnera kako bi pronašli uzroke ponašanja, reakcija, strahova i navika, postavljajući pitanja poput: “Zašto uvijek reagiraš na taj način?”.                                                                               2) Provedite vrijeme u meditaciji, u prirodi ili gledajte zajedno dokumentarce

Ako želite da vaš odnos bude duhovno partnerstvo, morate rasti  zajedno. Ako ste jako zainteresirani za istraživanje alternativne medicine, duhovne znanosti i slično, a vašeg partnera to baš i ne interesira, to će rezultirati neravnotežom na nekoj razini, jer ćete vibrirati različito, zbog vaše baze znanja i sustava vjerovanja.
Jako je važno rasti zajedno u svim područjima života, uma i tijela. Ako usvajate vegetarijansku prehranu, razgovarajte sa svojim partnerom i provjerite je li spreman pokušati hraniti se na taj način bar na tjedan dana. Predložite svom partneru da pogleda dokumentarac koji vas je zaintrigirao.                                                                        Ako vas poštuje, on bi trebao biti više nego otvoren prema stvarima koje vama nešto znače. Ključno je provesti kvalitetno vrijeme koje će rezultirati dijeljenjem nove vibracije utemeljene na novim spoznajama do kojih ste zajedno došli.
3) Upoznajte međusobno energetsko polje
Poznajete vašeg partnera na dubokoj razini jer provodite toliko vremena s njim i doživljavate zajedno toliko uspona i padova. Rasli ste zajedno kroz svađe dolazeći do rješenja. Završni dio slagalice je upoznati energetsko polje te osobe na intiman način.
Kako bi to učinili trebate biti u kontaktu sa svojim vlastitim tijelom, emocijama i energetskim poljem. Vaše energetsko stanje je u biti kombinacija vaših svjesnih/podsvjesnih misli, osjećaja, stavova i uvjerenja.
Kada osoba sjedi blizu vas, ona je doslovno bliže vama, vašoj nesigurnosti, vašem bolu, vašim demonima, tajnama i vašoj duši.
Umjesto da uvijek “radite” nešto zajedno kao partneri, pokušajte samo provoditi vrijeme ležeći u tišini jako blizu jedan drugome, uranjajući u energetsko polje svog partnera i dopuštajući sebi da budete osjetljivi u tom iskustvu.

To će vam donijeti veću bliskost, jer ćete doživjeti i prihvatiti jedan drugoga u svom najsirovijem i najčistijem stanju postojanja. Ljepota u dijeljenju tog iskustva je to što sve izlazi na površinu, uključujući i prave osjećaje jedno za drugo, na svjesnoj i podsvjesnoj razini.Ukratko, koristite svoje sukobe kao priliku za razumijevanje sebe i svog partnera, rastite zajedno mentalno i intelektualno i budite osjetljivi unutar vaših međusobnih  energetskih polja.
Ova tri sastojka, napravit će veliku razliku u pretvaranju vašeg odnosa u duhovno partnerstvo.                                    izvor:The spiritscience/preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar