ponedjeljak, 22. kolovoza 2016.

6 znakova da je VRIJEME da se usredotočite na SEBE: Šesti stvara ustajalost duha!

Lako je biti uhvaćen u “sustavu”, također poznatom i kao matrica – i ne šalimo se….

To je razlog zbog kojeg smo sastavili ovaj popis. Izložili smo neka od najčešćih stanja koja se događaju ljudima koji žive u urbanoj džungli. Hvala vam na čitanju, iskreno se nadamo da je ovo pomoglo!
“Jedina stvar koju možete ponijeti sa sobom kada napustite ovaj svijet je stvar koju nosite u svom srcu.” – Susan Gale
Nije teško biti duhovna osoba. Biti duhovna osoba zapravo samo znači staviti emocionalne i psihološke potrebe sebe i drugih, ispred materijalnih i fizičkih osobina svijeta.
Biti duhovan znači pokazati suosjećanje i pomoć drugima u odnosu na kontinuiranu retoriku koja druge stavlja na drugo mjesto, dok vas katapultira do vrha. Biti duhovan znači biti nesebičan kada se radi o materijalnoj koristi  i biti sebičan kada se radi o napretku duše.
No, kada to izgubimo iz vida, naša energija se okreće prema tim materijalnim iluzijama koje nas mogu dovesti na put pohlepe, ljubomore i zavisti, svega što spušta našu vibracijsku energiju.
Budući da je moć naših misli toliko moćna, energija koja ih prati onda zrači iz našeg bića poput  zvukova valova. Doslovno, naše misli imaju vlastitu vibracijsku frekvenciju i kada se uskladimo s istinom u našoj duši, naći ćemo mir, prihvaćanje i sklad u našem postojanju.
1. Previše brinete
Briga i pretjerano razmišljanje proizlazi iz nedostatka povjerenja. Kad sami ne vjerujemo sebi, teško je vjerovati svijetu oko nas.
Kad nismo dovoljno sigurni u sebe da vjerujemo u naš put, tada  podcjenjujemo vlastitu egzistenciju. Što nas dovodi do …2. Podcjenjujete sebe

Najbolji način da se opiše vaše Više Ja u ovim okolnostima je da razmišljate o sebi kao o djetetu  s nadama, snovima, kreativnošću i svim povjerenjem svijeta.  Kada smo mladi naši svjetovi se čine mali, a ipak naše zamisli su deset puta veće. Kada postanemo stariji, naši svjetovi narastu veći i u suprotnosti su s našim zamislima.Vaše Više Ja zna da imate svrhu, vaši snovi su važni i vaše misli su važne. Ne podcjenjujte se, jednako ste vrijedni kao i drugi. Mislite veliko, sanjajte još veće.
3. Zadržavate predugo stvari
U našem biću nalazi se energija i energija je uvijek u stalnom stanju vibracije. To jest, energija je uvijek u previranju. Takvi bi i mi trebali biti. Možemo našem umu dati vremena za obradu, to je zdravo, međutim, kad zaglavimo s nekim mislima i ne možemo ih otpustiti, oni postaju utezi koje nosimo unaokolo.
Nemojte me krivo shvatiti, shvaćam da nam život može donijeti neke teške situacije koje ne očekujemo. Dajte sebi vremena za obradu i vrijeme za osjećaje. Osjetite sve emocije koje nas stvarno mogu učiniti živim. Prigrlite svoju tugu, slavite svoje radosti, a zatim krenite naprijed.
4. Ignorirate vlastite potrebe
Lako je zapeti u ponavljajućim energetskim ciklusima koji nisu u našem najboljem interesu.
Bilo da je to način života, posao ili odnos, kada zaglavimo u tim ciklusima osjećamo se zarobljeni, cijelo vrijeme znajući kako smo odavno  trebali izaći iz toga.
5. Gušite svoj unutarnji glas

“Svatko tko želi može čuti svoj unutarnji glas, to je u svakom pojedincu” – Gandhi
Svi smo iskusili intuiciju u obliku onoga što nazivamo unutarnji glas, ali stupanj intenziteta razlikovat će se ovisno o razini svijesti pojedinca. Poznat kao bljesak uvida, taj prirodni instinkt može proći neopaženo ako ga netko predugo zanemaruje.
No, kada vjerujemo našoj intuiciji, to nam omogućuje da budemo svjesniji  situacija i aktivnosti u našem životu. Nikad nemojte biti brzopleti, uvijek odvojite trenutak da saslušate sebe, vjerujte sebi, vjerujte svom srcu. Kada slušamo svoje srce, usklađeni smo s našom intuicijom.
Ta veza otkriva skrivene istine o nama i našim trenutnim situacijama u životu, pružajući nam priliku da ostanemo u kontaktu s našom podsviješću; oslobađajući nas ograničenja i uklanjajući aspekte restriktivnog ega. To onda dovodi do značajnog rasta, kreativnosti i razvoja svjesnosti.6. Zaglavili ste u prošlosti
Jedini način na koji prošlost možemo držati živom je – recikliranje memorije. Kad recikliramo uspomene, mi nesvjesno regeneriramo staru energiju tih iskustava, kako bi ih “držali na životu” u našim stanicama, a kada to učinimo, naš ego se i dalje hrani vezanostima. To uzrokuje da naše energetsko tijelo postane ustajalo i zaglavljeno.
Kada otpustite prošlost, vaša vibracija se povisuje, a stara energija izumire što omogućuje protok novoj, pozitivnijoj energiji. Nova energija donosi promjenu i promjena uvijek donosi nove prilike za rast i harmoniju.
Izvor: thespiritscience                                                                                                                                                   preuzeto sa:atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar