utorak, 19. rujna 2017.

Buđenje je SEKSI, zatupljivanje NIJE

Zašto su tolike sjajne žene same? Žena koja je zakoračila na put boginje, balansira između dva sveta, višeg i nižeg.


U nižem svetu jedina „opcija“ joj je muškarac koji je uveren da su vakcine dobre za decu, da je Amerika žrtva terorističkog napada, da su kristalne lobanje napravljene čekićem i kamenim dletom, da je mreža belih pruga na nebu vodeni trag aviona, da Vatikan štiti decu i siromašne, da narod sam bira svog predsednika, da su mirovni ratovi opravdani, da informisan čovek prati dnevnik, da obrazovni, poslovni i bankarski sistem svakome ko je ambiciozan omogućava slobodu izbora i življenja, da je energija skupa i ograničena, da je alternativa naivna, meditacija gubljenje vremena a veganstvo hir, da je hrana industrijski proizvod iz uvoza, te da nakon tri odgledana pornića može biti seks guru.


I dok babuška u takvom muškarcu vidi priliku, boginja vidi spavača.

Što je fini opis za tupost, koja i nije izraz neke inteligencije. Inteligencija nije zapremina mozga za hrpu tuđih uticaja. Zapravo, tako prikupljena pamet zaudara na javni toalet. Ona prava inteligencija tiho teče kroz srce čiji je kapacitet za ljubav nezakrčen egom. Jer inteligencija, obilje i ljubav su jedno te isto.                Inteligencija je seksi. Glupost nije. Seksualno privlačan muškarac je onaj koji se budi, koji postavlja prava pitanja, duboko promišlja i još dublje saoseća. To je muškarac višeg reda. Ali s obzirom na svoju muževnu sposobnost savladavanja zahtevnijih izazova voljenja, on već ima svoju boginju. I voli je. Duboko. Odano. Postojano.
I tako kroz višu dimenziju šetaju ljubavnici, a kroz nižu bauljaju svi drugi.Samih bogova gotovo da i nema. Dok je samih boginja k’o u priči. I to boginja u škripcu! Srećom, u tom nesrazmernom prelaznom periodu, kao da se pojavio neki novi oblik bestelesnih odnosa. Srodnost osećanja sebe i sveta toliko snažno aktivira energije, da se čini kao da polja žena i muškaraca vode ljubav. Putem prozračnih emocija nekih novih boja, koje menjaju ritam daha. I ritam srca. I Zemlje. I ritmom stvaraju neku Novu Zemlju.



Izvor: PUT BOGINJE facebook stranica
Preuzeto sa: Marko Simić facebook profil /preuzeto sa:mudrac.com

Nema komentara:

Objavi komentar